Esztergom 2016: út- és járdafelújítások, infrastrukturális fejlesztések futószalagon

Esztergom 2016: út- és járdafelújítások, infrastrukturális fejlesztések futószalagon

Már javában egyeztetnek a 2016-os költségvetésről, február végére lehet kész a teljes csomag.

Az önkormányzati hivatal szervezeti egységeinek vezetőivel egyeztettünk ma Esztergom 2016-os költségvetéséről. A hivatal munkatársai még tavaly összeállították az egyes egységek tervezett költségvetését, a mai nap folyamán ezek összesítése, átgondolása történt meg.


Az alapelv nem változott: a működési költségek minimalizálása mellett a lehető leghatékonyabb módon elosztani a forrásokat a működtetés és beruházás területén. További cél, hogy az idei költségvetés maximálisan igénybe vegye az esztergomi polgárok igényeit, ennek megfelelően – figyelembe véve a korábbi időszak jelentős elmaradásait – továbbra is prioritást élveznek majd az út- és járdafelújítások, infrastrukturális fejlesztések.


A végleges költségvetésről Esztergom képviselő-testülete dönt majd február közepéig azt követően, hogy a hivatal által összeállított tervezetbe beépülnek a választott képviselők által tolmácsolt lakossági igények is.

2016.01.14. 15:25

Nagyon fontos a járdaépítés,felhívnám a figyelmét az illetékeseknek,hogy a közvilágítási lámpák némelyike belülről olyan piszkos,hogy alig va fénye.

Nem tudom kinek a dolga a tisztításuk de jó lenne ha erre is sor kerülne.