Csupán egy napig tartott az esztergomi óvónők kirablójának karrierje
Bulvár
2016. jan. 7.

<p>Egy napon belül azonosították és fogták el a rendőrök az óvodai besurranót, aki ellen vádemelést javasol az Esztergomi Rendőrkapitányság.</p>

Egy esztergomi óvodába surrant be a gyanú szerint P. József 2015. október 29-én. A 33 éves esztergomi férfi két óvónő pénztárcáját tulajdonította el a bennük lévő készpénzzel és iratokkal együtt. A gyanúsítottat 24 órán belül azonosították és elfogták az esztergomi nyomozók.

 

P. József gyanúsítotti kihallgatásán elmondta a rendőröknek, hogy a bűncselekmény napján vonattal érkezett Esztergom-Kertvárosból az óvodához. Munkát keresett magának, de gyaloglás közben rájött a szükség. Az utcán nem akarta elvégezni dolgát, inkább bement az óvodába, amelynek ajtaját nyitva találta. Amint belépett az épületbe, az egyik helyiségben meglátta a dolgozók táskáit. A gyanúsított gyorsan elfelejtette, miért tért be az intézménybe. Elemelt két retikült és sietősen távozott. Az Esztergomi Rendőrkapitányság lopás vétség és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a férfi ellen, amit vádemelési javaslattal fejezett be és küldött meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

 

police.hu

(forrás)