15 éves a Váralja Néptáncegyüttes
Kultúra
2016. jan. 4.

<p>Január végén nagyszabású gálaműsor keretében ünnepli születésnapját az együttes, ahol a színpadi programok után közös táncra invitálják a résztvevőket . Az eseményre mindenkit szeretettel várnak a rendezők.</p>

Január 23-án 17 órakor gálaműsor kezdődik a Dobó Katalin Gimnáziumban, a programot Esztergom polgármestere, Romanek Etelka nyitja meg, a zenét pedig a fővárosi a Kóborzengő népzenekar szolgáltatja. A színpadi programokat követően bárki csatlakozhat a néptáncegyüttesekhez, ugyanis táncház veszi kezdetét. A táncházgazda Gábor Klára lesz.

 

Az estre szeretettel várják a Váralja volt tagjait, a néptánc kedvelőt Esztergombol, illetve bárhonnan a széles nagyvilágból. A részvétel ingyenes.

 

Fellépnek:

 

Váralja Néptáncegyüttes, Kerekecske Ifjúsági Néptáncegyüttes (Esztergom), Borbolya Néptánccsoport (Esztergom), Bokréta Néptáncegyüttes (Kéménd), Szent Imre Általános Iskola néptánc szakköre, Tulipiros gyermekcsoport (Nyergesújfalu)

 

Az est támogatói:

 

Esztergom Város Önkormányzata, Vincze Ferenc, Spori Print, Vállalkozók Esztergomért Egyesület, Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Art Lauró

(forrás)