Sic Transit Folk Műhelyes Lord Mikulás a budapesti Barba Negrában
2015. dec. 6.

<p>Lord koncertnek adott otthont a Barba Negra Club december 4-én, a méltó felvezetést az esztergomi Sic Transit Folk Műhely csapata szállította.</p>

Sok dolog van, ami változik: szerelmek, emberi kapcsolatok, vagy éppen helyek, ahová szórakozni jártok. Mi is érezzük és látjuk ezt az örökösen zajló folyamatot. Vannak azonban dolgok, amik állandóak életünkben, állandó értéket képviselnek. Ezek közé tartozik a hazai öregiskolás hard rockot játszó szombathelyi legenda, a Lord zenekar vagy a magyar népdalokat karcos, rock-os köntösbe bújtató esztergomi Sic Trabsit Folk Műhely is.

 

Koncertek havába lépve, a rajongók által várva várt, immáron hagyománnyá vált Lord Mikulás bulinak idén a Barba Negra adott helyet, ahol óriási bulit nyomtak a rock történelemkönyvének nagyjai.

 

Meglepetés nemcsak Horváth István által volt prezentálva a közönség felé, hanem a nemrégiben balesetet szenvedett Loui is megjelent a színpadon, mindenki nagy örömére, aki könnyes szemmel fogadta a rajongók és a zenekartársak szeretetét.

 

A Lord előtt meghívott vendégként - már nem először - az esztergomi Sic Transit lépett fel, akik magyar népdalokat karcos, rock-os köntösbe bújtatva szólaltattak meg. Nagy tetszést aratva, hiszen az egyre jobban gyűlő tömeg együtt énekelte értékeinket: népdalainkat.

 

Forrás: Vaskarika

 

 

(forrás)