Egészséges Lélek, Egészséges Élet Alapítvány

www.egeszsegeslelek.hu
2500 Esztergom, Áfonyás u. 1
Térképre!

Célunk, hogy segítséget nyújtsunk a hozzánk fordulóknak önmaguk megismerésében, magánéleti-, családi-, tanulási, vagy munkahelyi problémáik megoldásában.

 

Alapítványunk Esztergom belvárosában kezdte meg 2009 őszén működését közhasznú szervezetként, melynek elsődleges célja a pszichológiai és pszichoterápiás szolgáltatások fejlesztése. A pszichológiai kezelés célja a segítséget kérők szociális reintegrációjának és személyiségfejlesztésének elősegítése.

 

A pszichológiai kezelés közvetlen célja: a személyek segítése önmaguk megismerésében, a környezetből származó konfliktusok kezelésében, munkahelyi, kapcsolati, tanulási problémák megoldásában. Az önkifejezés legkülönfélébb változatának fejlesztésén (mint pl. verbális megfogalmazáson vagy rajzoláson, festésen, mintázáson, fókusz- és testorientált terápiákon) keresztül a személyek jobban megérthetik önmagukat és környezetüket is. Mindezt azért tartjuk fontosnak, mert hisszük, hogy a prevenció akkor kezdődik,  amikor olyan önsegítési módokat sajátítunk el, amelyek nem önkárosítóak.

kapcsolódó tartalmak
konzultációs központ
egyéb cégek
Esztergom, Dorogi út, 2509 Magyarország
Dorog, Erőmü ltp. 19, 2510 Magyarország
2500, Esztergom Kossuth Lajos u. 54.
Felhasználási feltételek és adatvédelmi nyilatkozat | Moderálási alapelvek | Médiaajánlat | Impresszum