Egészséges Lélek, Egészséges Élet Alapítvány

www.egeszsegeslelek.hu
2500 Esztergom, Áfonyás u. 1
Térképre!

Célunk, hogy segítséget nyújtsunk a hozzánk fordulóknak önmaguk megismerésében, magánéleti-, családi-, tanulási, vagy munkahelyi problémáik megoldásában.

 

Alapítványunk Esztergom belvárosában kezdte meg 2009 őszén működését közhasznú szervezetként, melynek elsődleges célja a pszichológiai és pszichoterápiás szolgáltatások fejlesztése. A pszichológiai kezelés célja a segítséget kérők szociális reintegrációjának és személyiségfejlesztésének elősegítése.

 

A pszichológiai kezelés közvetlen célja: a személyek segítése önmaguk megismerésében, a környezetből származó konfliktusok kezelésében, munkahelyi, kapcsolati, tanulási problémák megoldásában. Az önkifejezés legkülönfélébb változatának fejlesztésén (mint pl. verbális megfogalmazáson vagy rajzoláson, festésen, mintázáson, fókusz- és testorientált terápiákon) keresztül a személyek jobban megérthetik önmagukat és környezetüket is. Mindezt azért tartjuk fontosnak, mert hisszük, hogy a prevenció akkor kezdődik,  amikor olyan önsegítési módokat sajátítunk el, amelyek nem önkárosítóak.

kapcsolódó tartalmak
konzultációs központ
egyéb cégek
2536 Nyergesújfalu, Kossuth Lajos utca 170.
2500 Esztergom, Rákóczi tér 2-4., 2500 Magyarország
Esztergom, Schweidel József utca, 2500 Magyarország
Esztergom, Dorogi út, 2509 Magyarország
Felhasználási feltételek és adatvédelmi nyilatkozat | Moderálási alapelvek | Médiaajánlat | Impresszum