Kényelem és gyönyörű panoráma a felsőfokon: december végén nyit Esztergom új szállodája

Kényelem és gyönyörű panoráma a felsőfokon: december végén nyit Esztergom új szállodája

2015.11.02. 13:27

Japán, Bali és Hawaii hangulatát idéző szobák, tematikus lakosztályok, ráadásként pedig franciás konyha az Aqua Palace Hotelben (=Portobello Wellness és Yacht Hotelben).

A Közép ­Dunántúli Regionális Operatív program keretében megvalósuló, esztergomi Aqua Palace Hotel*** építése című projekt zárórendezvényére október 30-­án került sor. A Investor’2005 Kft. vezetőségén kívül a rendezvényen részt vett az AQUAPLUS Kft. ügyvezetője, valamint a projekt megvalósításában részt vevő alvállalkozók képviselői.

 

Az Aqua Palace Hotel*** a Dunakanyar kapujában, Esztergom történelmi város szívében helyezkedik el az Aquasziget Élményfürdő közvetlen szomszédságában. A belváros kiemelkedő, minőségi szolgáltatást nyújtó komplexuma, a  jövő és a hagyományos  vendégszeretet elvárásait ötvöző vendégközpontú gondolkodás új védjegye Esztergomban. Az épület egyediséget, sajátos stílust és modern megjelenést kölcsönöz, büszkeségére leendő vendégeinek és a városlakóknak.

 

A szálloda 95 szobája tágas méreteivel, Bazilikára, a sétányra, valamint városra néző panorámával kényelmes elhelyezést biztosít vendégeinek. A légkondicionált, egyedi stílust kölcsönző lakóegységek, családi szobák és tematikus lakosztályok kialakítása egyaránt az egyéni utazók, a szabadidős vendégek, családok és üzletemberek igényeinek megfelelően készülnek.

 

A szálloda étterme franciás hangulatú konyhával, 180 fős kapacitással, kávézóval és drinkbárral várja leendő vendégeit.

 

A rendezvény során Farkas Tamás, az Investor’ 2005 Kft. ügyvezetője beszédében elmondta, a közel 2 milliárd forint összköltségű beruházás egy valóban kiemelkedő és minőségi szálláshely lesz Esztergom belvárosában. Luxus igényeket kielégítő lakosztályok, melyek Japán, Bali és Hawaii hangulatát idézik; exkluzív tárgyaló, konferenciaterem, szivarszoba, mélygarázs és díszkert várja a látogatókat. A wellness szolgáltatásokat az Aquasziget Élményfürdő biztosítja a szálloda vendégei számára, a két épületet egy összekötő híd kapcsolja majd össze, mely kültéri medencékkel, masszázs szolgáltatásokkal és szauna programokkal áll a látogatók rendelkezésére.

 

A hotel nyitását 2015 decemberének végére várhatják az érdeklődők.

 

Investor' 2005 Kft.

2015.12.30. 14:07

Nem akarlak elkeseríteni, de ezeknek a wellness  szállodáknak a célközönsége tipikusan magyar, abból is a SZÉP kártyás meg a kuponos oldalas magyar, meg még a céges kirándulós, mindent cégköltségen összehányós magyar. A magyaroknak meg ilyenekkel egész jól tudod magad differenciálni, hogy Japán szoba meg Bali szoba. Van turul madaras/kopjafás wellness szálloda is, az is megtalálja a célközönségét (pl a Hotel Residence Ózon Mátraházán), ez is meg fogja. 

2015.12.30. 10:06

Meg  vannak magyar ékezetes betűk, .... :-)))  De amúgy igazad van.

2015.12.30. 6:10

Magyar nevet nem tudtak volna adni neki? Nagyon unom mar, hogy minden ujjonan epulo letesitmenynek kulfoldi nevet adnak! Ez itt Magyarorszag tehat legyen minden epuletnek magyar neve! Masik! Van japan szoba, bali szoba meg a jo eg tudja, hogy milyen szoba csak eppen magyar szoba nincs. Es miert nincs magyar szoba? A kulfoldi vendeg azert latogat hazankba, hogy magyar dolgokat lasson, vegyen es kostoljon meg! Ha tropusokra vagyik, akkor majd elutazik Balira es nem Magyarorszagra fog jonni!

2015.12.29. 16:16

Már működik?