Kényelem és gyönyörű panoráma a felsőfokon: december végén nyit Esztergom új szállodája
Gazdaság
2015. nov. 2.

<p>Japán, Bali és Hawaii hangulatát idéző szobák, tematikus lakosztályok, ráadásként pedig franciás konyha az Aqua Palace Hotelben (=<span>Portobello Wellness és Yacht Hotelben).</span></p>

A Közép ­Dunántúli Regionális Operatív program keretében megvalósuló, esztergomi Aqua Palace Hotel*** építése című projekt zárórendezvényére október 30-­án került sor. A Investor’2005 Kft. vezetőségén kívül a rendezvényen részt vett az AQUAPLUS Kft. ügyvezetője, valamint a projekt megvalósításában részt vevő alvállalkozók képviselői.

 

Az Aqua Palace Hotel*** a Dunakanyar kapujában, Esztergom történelmi város szívében helyezkedik el az Aquasziget Élményfürdő közvetlen szomszédságában. A belváros kiemelkedő, minőségi szolgáltatást nyújtó komplexuma, a  jövő és a hagyományos  vendégszeretet elvárásait ötvöző vendégközpontú gondolkodás új védjegye Esztergomban. Az épület egyediséget, sajátos stílust és modern megjelenést kölcsönöz, büszkeségére leendő vendégeinek és a városlakóknak.

 

A szálloda 95 szobája tágas méreteivel, Bazilikára, a sétányra, valamint városra néző panorámával kényelmes elhelyezést biztosít vendégeinek. A légkondicionált, egyedi stílust kölcsönző lakóegységek, családi szobák és tematikus lakosztályok kialakítása egyaránt az egyéni utazók, a szabadidős vendégek, családok és üzletemberek igényeinek megfelelően készülnek.

 

A szálloda étterme franciás hangulatú konyhával, 180 fős kapacitással, kávézóval és drinkbárral várja leendő vendégeit.

 

A rendezvény során Farkas Tamás, az Investor’ 2005 Kft. ügyvezetője beszédében elmondta, a közel 2 milliárd forint összköltségű beruházás egy valóban kiemelkedő és minőségi szálláshely lesz Esztergom belvárosában. Luxus igényeket kielégítő lakosztályok, melyek Japán, Bali és Hawaii hangulatát idézik; exkluzív tárgyaló, konferenciaterem, szivarszoba, mélygarázs és díszkert várja a látogatókat. A wellness szolgáltatásokat az Aquasziget Élményfürdő biztosítja a szálloda vendégei számára, a két épületet egy összekötő híd kapcsolja majd össze, mely kültéri medencékkel, masszázs szolgáltatásokkal és szauna programokkal áll a látogatók rendelkezésére.

 

A hotel nyitását 2015 decemberének végére várhatják az érdeklődők.

 

Investor' 2005 Kft.

(forrás)