Káprázatosan turicstacsalogató felvételek az esztergomi bazilika titokzatos életéről

Káprázatosan turicstacsalogató felvételek az esztergomi bazilika titokzatos életéről

2015.10.26. 12:13

Ilyet még nem pipált, bármennyire is esztergomi! Végre a Szeretgomon is debütál az Innomotion Stúdió imázsfilmje, amelyet a főszékesegyház rendhagyó mindennapjairól készítettek. XXI. századi kordokumentum a XIX. század egyik legcsodálatosabb magyar építményéről, amely rövid időn belül hungarikum lehet. Adódik a kérdés: vajon a „kitüntető” cím vagy egy trendi kisfilm kölcsönöz nagyobb vonzerőt Esztergom monumentális jelképének?

3 percen keresztül összehangolt támadás zajlik érzékszerveink ellen. A filmet csütörtök óta már majdnem ezren tekintették meg a legnagyobb videómegosztó oldalon, az elkövetkező időszakban várhatóan a szám többszörösére fog emelkedni. Egy megosztással ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy a város legfőbb turisztikai attrakciója még több látogatót csaljon Esztergomba. A kisfilm készítőit, az Innomotion Stúdió-s srácokat pedig ITT érheti el.

 

2015.10.26. 12:38

Hááát IGEN! 

Most, amikor a Széchenyitéri üres  helyiségeket, csakis turisztikai dolgokra vagyunk hajlandóak kiadni, akkor teljes szívemből támogatok minden dolgot, ami a várost reklámozza, MINT PÉLDÁUL EZT A KISFILMET! De megint MEGKÉRDEZEM: miért is nem lehet ilyeneket a VÁROS HONLAPJÁN BEMUTATNI???????

Évek óta könyörgök sokadmagammal, hogy megértessük a város vezetőivel: HA EGY TÚRISTA EL AKAR JÖNNI A VÁROSUNKAT MEGLÁTOGATNI, AZ ELŐSZÖR A VÁROS HONLAPJÁT NÉZI MEG!!! Azon pedig igazából nincs semmi!  Pedig volna mit bemutatni!!!!! A leg eldugottabb falucska honlapja egy tanulságos lexikon a miénkhez képest!

 

Én kérek elnézést!