Most tényleg összefoghat Esztergom: Felújításra szorul a Montágh Iskola udvara
Kultúra
2015. szept. 24.

<p>Október 17-én "Fuss, hogy mi játszhassunk" néven jótékonysági futást szervez a Montágh Iskola. A befolyt pénzből az intézmény tanulóinak életét szeretnék komfortosabbá tenni. </p>

A „Fuss, hogy mi játszhassunk” néven megrendezett jótékonysági futást azért szervezzük meg, mert az intézményünknek az Esztergomi Montágh Imre EGYMI, Óvoda, Általános Iskola és Speciális Szakiskolának nagyon nagy szüksége lenne az iskolaudvarának a teljes felújítására, játékai fejlesztésére.

A mi intézményünkbe fogyatékkal élő gyerekek járnak, akiknek az ellátása speciális eszközöket igényelnek. Szeretnénk a hozzánk járó gyerekek életét, lehetőségeit színesebbé, tartalmasabbá tenni, ami sokszor nem csak jó szándék, szaktudás, és akarat kérdése. A gyerekeknek szükséges élhető környezetet, jó minőségű, esztétikus játékokat, udvari eszközöket szeretnénk biztosítani, melyekkel a fejlesztés is sokkal eredményesebb lesz. 

Rendezvényünk elsősorban a „közös ügyről” szól, hogy a gyerekeknek jobb életet biztosítsunk, másodsorban arról, hogy jól érezzük magunkat, fussunk egy jót szép környezetben, játszunk, kézműveskedjünk, és szerezzünk örömet egymásnak, és magunknak is!

 

A rendezvény október 17-én startol a Rugby Club Hoteltől. A Facebook eseményt ITT érhetik el.

 

 Esztergomi Montágh Imre EGYMI, Óvoda, Általános Iskola és Speciális Szakiskola 

(forrás)