Angyali Motorosok segítettek az esztergomi kórházon

Angyali Motorosok segítettek az esztergomi kórházon

2015. 09. 09. 12:19

Augusztus 20-án soha nem látott nagy létszámmal és sikerrel zajlott az a motoros felvonulás, amelynek szervezői a regisztrációs díjból befolyó összeggel az idei évben a Vaszary Kolos Kórház Sebészeti Osztályának megsegítését tűzték ki célul.

A szervezők és a felvonulók között is számos, a Kórházban korábban betegként is megfordult motorost találhattunk, az eseményről az országos média is hírt adott. A meghirdetett gyűjtés eredményeképpen 385 ezer forintos támogatást sikerült a Sebészeti Osztály számára nyújtani, mely összeget elsősorban a betegek komfortérzetének javítására, az Osztály infrastruktúrájának fejlesztésére kívánják fordítani.

A támogatást 2015. 09. 08-án Lehotay Katalin főszervező (Royal Enfield) adta át Dr. Kanász Gábor főigazgatónak, Lugosi Krisztina gazdasági igazgatónak és Dr. Szalay Ferencnek, a Sebészeti Osztály vezetőjének.

Az esemény jól példázza, hogy helyi összefogással, szervezéssel, civil kezdeményezéssel sokat segíthetünk az esztergomi és környékbeli lakosság ellátását magas színvonalon végző Kórházunkon.

 

Még nincsenek kommentek :(