Embercsempészt fogtak Esztergomban - videó
Bulvár
2015. szept. 7.

<p><span>Szabadidejét töltő rendőr észlelte az embercsempészt Esztergomban. A kisbusz utasai menekülni próbáltak, a sofőr majdnem elhajtott.</span></p>

Fotó: police.hu

 

Az Esztergomi Rendőrkapitányság szolgálaton kívüli szolgálatirányító parancsnoka vett észre egy gyanús gépkocsit 2015. szeptember 4-én Esztergomban a magyar-szlovák határ közelében. A rendőr értesítette kollégáit, akik a Mária Valéria híd közelében akarták megállítani a járművet. A kisbusz utasai a rendőrök láttán futásnak eredtek, a sofőr pedig megpróbált elhajtani.

  

Forrás: police.hu

 

A járőrök megállították a járművet, három utasát, akik szír állampolgárnak vallották magukat, valamint sofőrjét elfogták. A gépkocsit vezető 46 éves budapesti Sz. Zsoltot a rendőrök előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, majd átadták őt a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozóinak, akik embercsempészés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

 

(police.hu)

(forrás)