Óvodakezdés: október végéig mindenki visszakerül a helyére
Gazdaság
2015. aug. 28.

<p><span>A felújításoktól függetlenül biztosított az esztergomi óvodai ellátás. <span>A jelenlegi városvezetésnek kiemelten fontos, hogy óvodásaink megfelelő környezetben fejlődjenek. Ebben az évben négy óvoda felújítására mintegy 190 millió forint értékben van lehetőségünk. Sajtóközlemény.</span></span></p>

A szülők teljes körű tájékoztatása mellett az elmúlt időszakban megkezdődtek a Belvárosi Óvoda, az Erzsébet királyné Óvoda, a Zöld Óvoda és a Szentgyörgymezői Óvoda felújítási munkálatai. A beruházások miatt a fenti óvodákban átszervezésekkel lehet megoldani a szeptemberi tanévkezdést. Erről nyár eleje óta rendszeresen adott tájékoztatást minden érintett óvoda vezetése a szülők felé.

 

Természetesen az ideiglenes átszervezések próbára tehetik a szülők, gyerekek és az intézmények türelmét, de a korszerűsítési, bővítési, fejújítási munkálatok elvégzése elengedhetetlen a megfelelő működéshez.

 

A felújítási, átépítési munkák a Belvárosi Óvodában és Zöld Óvodában október végére, az Erzsébet Királyné Óvodában szeptember végére, a Szentgyörgymezői Óvodában pedig október közepére fejeződnek be a kivitelezők által megadottak szerint.

 

A szülők számára szükséges részletes, egyéni információkat Belvárosi Óvodában a 06309470916-os, az Erzsébet Királyné Óvodában a 06303534725-ös, a Zöld Óvodában a 06303528724-es és a Szentgyörgymezői Óvodában a 06309376932-es telefonszámon lehet megkapni.

 

A fent jelzett óvodák ellátó, nevelő működése a felújítási munkálatoktól függetlenül az átszervezések révén folyamatosan biztosított. A négy intézménynél a változásokról adott részletes tájékoztatást az óvodák vezetői adják meg a szülőknek.

 

Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal

(forrás)