200 000 forintot ajánlanak a nyomravezetőnek
Bulvár
2015. aug. 24.

<p style="text-align: justify;">Még mindig nagy erőkkel keresi a rendőrség azt az asszonyt, aki múlt hét hétfőn megpróbálta kirabolni az egyik nyergesújfalui postahivatalt. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nettó 200 000 forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek.</p>

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 50 év körüli asszony 2015. augusztus 17-én 14 óra 43 perckor bement egy nyergesújfalui postahivatalba és az alkalmazottaktól pénzt követelt. Miután azt nem kapta meg, elmenekült a helyszínről.

 

Az ismeretlen tettes 160 centiméter magas, 40-45 kilogramm, szikár testalkatú. Arca sovány és ráncos. Sötét haja van, amelyet egy sötétlila baseball sapka alá rejtett. A bűncselekmény elkövetésekor fekete alapon színes mintás férfi selyeminget, kék színű farmernadrágot és vastag szárú napszemüveget viselt, amelyet a szeme fölé feltolva viselt.

 

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200 000 forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövetők azonosíthatók, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja.

 

 Az Esztergomi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható nőt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható „Telenfontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 34/517-777-es telefonszámon, vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

A díjkitűzés annak visszavonásáig érvényes, de legkésőbb 2015. december 5. napján hatályát veszti.

/police.hu/

(forrás)