Jótékonysági motoros felvonulás az esztergomi kórház megsegítésére
Egészségügy
2015. aug. 10.

<p><span>A Vaszary Kolos Kórház Sebészeti Osztályának szeretnének segíteni, hogy az ott dolgozó orvosok, ápolók és ápolónők életét megkönnyítsék.</span></p>

A szervezők közleményükben kifejtik, mind köztudott, számtalan esetben kerültek már motorosok baleset következtében a Sebészeti Osztályra. Ekkor a száguldozáshoz elengedhetetlen adrenalin dömpingből és veszélyhelyzetekből baj lett. Ilyenkor pedig a motoros élete a kórházi dolgozók kezébe kerül,  akik a leszakadt lépeket, kormány által átszúrt májakat megfoltozzák, helyre rakják.

 

A felvonulással a kórházi dolgozók áldozatkész munkája, szaktudása és embersége előtt szeretnének fejet hajtani, illetve hozzájárulni, hogy munkájukat megfelelő körülmények között tudják végezni.


A szervezők ezúton kérnek minden kedves környékbeli, de akár messzebbről származó motoros barátot, ismerőst, ügyfelet, vagy eddig még számukra is ismeretlen motrost, hogy menjen el üzletükbe, vegyen részt az általuk szervezett motoros felvonuláson, és 2.000 Forinttal támogassa az esztergomi kórház Sebészeti Osztályát.

 


2015. augusztus 20-án, 10:30-kor lesz a találkozó Dorogon, az Off Road Motor’s Lehotay Kft. üzleténél (2510 Dorog, Esztergomi út 125.), és 11:00 órakor indul a motoros felvonulás az üzlettől az esztergomi kórházig.

 

A résztvevők ott egy tiszteletkört tesznek majd a kórház körül, ezután pedig Sárisáp felé veszik az irányt. Sárisápon, szeretettel várnak minden kedves résztvevő motorost az első Royal Enfield márkatalálkozón, ahol egy motoros rendezvény keretein belül, megcsodálhatják a hazai (és néhány külföldi) Royal Enfield motorkerékpárokat, megnézhetik a sárisápi motoros közösség által szervezett veterán motoros kiállítást, valamint a délután trial motoros bemutatót.

 

A rendezvény Facebook oldala itt érhető el.

 

(forrás)