Büntetőfeljelentést szülhet a Strigonium átvilágítása

Büntetőfeljelentést szülhet a Strigonium átvilágítása

2015. 08. 10. 15:00

Romanek Etelka adott interjút a Magyar Hírlapnak a Strigonium átvilágítása, illetve az iskolák átvétele kapcsán.

A Századvág által készített, a Strigonium és leányvállalatainak elmúlt nyolcéves gazdálkodását vizsgáló összefoglaló jelentés kapcsán a polgármester asszony hozzátette: a jövőbeli ésszerű működéssel kapcsolatos javaslatok mellett a Századvég olyan észrevételeket is tett, amelyek alkalmasak lehetnek bűncselekmények megállapítására, így a továbbiakban feljelentések is születhetnek. Ezekhez viszont további dokumentumokra van szükség. Romanek Etelka becslése szerint három hónapon belül határozhat az ügyben a képviselő-testület.

 

A teljes interjú a Magyar Hírlap oldalán érhető el.

2015. 08. 11. 20:34

Biztos vannak, akik tudnak róla, de én semmit sem. Valahogy nem is hiányzik. Magánemberi szituban is pimasz és öntelt volt, de amikor többek füle hallatára visszakiabáltam neki, úgy eltűnt az épületben, mintha ott sem lett volna. Hitvány tökfej, még gombot nyomkodni sem jó.

2015. 08. 11. 15:04

Szerintem az "érdekeltek"(vagy voltak)már felsőbb szinten a megyénél vannak.

Egyébként Meggyes Tamásról lehet tudni bármit is?

2015. 08. 11. 13:47

Hogy mik vannak! Nagyjából a város minden épeszű lakója tudta, hogy a Strigonium Meggyesék hitbizománya, fejős tehene és kádermenhelye.  Hogy Etelka mit tehet, az attól függ, hogy a jelenleg az asztal körül ülő fidesznyikek közül hányan érdekeltek a fennmaradásában. Majd meglátjuk a szavazáskor.