A kempingezők nyugalmát zavarta az idős asszony
Bulvár
2015. júl. 28.

<p>Pilismaróton és Dömösön is megfordult a kempingek környékén az idős nő, egy héttel korábban lopás közben megzavarták, Pilismaróton viszont sikeresebben próbálkozott. Egy ideig örülhetett is.</p>

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya B. E. ellen. Az 50 éves asszony a gyanú szerint a pilismaróti kempingben, 2015. július 27-ére virradóra egy sátorból eltulajdonított egy táskát a benne lévő pénztárcával együtt. A lopást a sértett reggel vette észre, és azonnal értesítette a rendőrséget.

 

Az esztergomi rendőrök az elkövető felkutatására indultak. A széleskörű adatgyűjtésnek köszönhetően rövid időn belül azonosították és otthonában elfogták az 50 éves nőt, akit előállítottak az Esztergomi Rendőrkapitányságra. A kemping közelében a nyomozók megtalálták az ellopott táskát és pénztárcát is, amelyet visszaadtak a sértettnek. Az eljárás során kiderült, hogy az asszony egy héttel korábban szintén megpróbált lopni egy sátorból a dömösi Duna parton, akkor azonban egy táborozó megzavarta, így nem tudott eltulajdonítani semmit. Ezért lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is eljárást indított ellene a rendőrség.

 

B. E.-t gyanúsítotti kihallgatását követően az Esztergomi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

 

(police.hu)

(forrás)