Elcsípték a kórházi tolvajt

Elcsípték a kórházi tolvajt

2015. 07. 23. 10:26

A kertvárosi férfi eleinte élelmiszereket lopott, majd a bolti ár feléért passzolta azokat tovább, később az esztergomi kórház kórtermeiből sem távozott üres kézzel.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság egy 33 éves Esztergom kertvárosi férfival szemben. A gyanú szerint P. J. 2015 februárja és áprilisa között három alkalommal lopott élelmiszert különböző esztergomi üzletekből, amelyeket később a bolti ár feléért eladott. A férfit 2015. július 17-én hallgatták ki gyanúsítottként az esztergomi nyomozók. P. J. mindhárom bűncselekmény elkövetését elismerte. Az ellene folytatott büntetőeljárást a rendőrség 2015. július 21-én befejezte, és vádemelési javaslattal továbbította az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

 

A büntetőeljárás alatt gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a terhelt más bűncselekményeket is elkövetett. Amikor a rendőrök folytatólagosan kihallgatták gyanúsítottként, bevallotta, hogy korábban három alkalommal tulajdonított el készpénzt és ékszereket az esztergomi kórházból. P. J. akkor surrant be a szobákba, amikor azok üresek voltak, vagy a betegek aludtak. Az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ezek miatt újabb büntetőeljárást indított vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

(police.hu)

2015. 07. 23. 16:24

Ha minden beteg ágya felett lenne egy kis trezor ahová a pénzét telefonját,ékszereit és iratait tehetné akkor ez nem fordulhatna elő,de ez nem kellett az emberek többségének.