Nő az illetmény - átadták az új állományparancsokat
Gazdaság
2015. júl. 14.

<p><span>A Kormány által elfogadott új közszolgálati életpálya modell első pilléreként megvalósult illetmény rendezés kapcsán elkészült állományparancsok ismertetése és átadása a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság teljes személyi állománya tekintetében 2015. július 10-én megkezdődött.</span></p>

Ennek keretében a megyei igazgató és a humán szolgálat munkatársai a megyei állományon túl a Tatabánya, Komáromi és Esztergomi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság, valamint a Nyergesújfalui, Bajnai és Kisbéri Katasztrófavédelmi Őrs objektumait felkeresve az összegyűlt állomány előtt elsőként általános tájékoztatást nyújtottak a 2015. július 01-jén hatályba lépett új jogszabályi környezetnek megfelelő illetményrendszerre történő áttérésről.

 

Ennek során részletesen ismertetésre került a hosszú távú és kiszámítható életpályát biztosító új besorolási, új előmeneteli- és illetményrendszer valamennyi eleme. A munkatársak részletes tájékoztatást kaptak az illetménybeállás ütemezéséről és az elkészült állományparancsok tartalmi elemeiről. Az általános információs fórumot követően a megyei igazgató személyesen, egyénenként adta át az elkészült okmányokat. A munkatársak a helyszínen választ kaptak az esetlegesen felmerülő – szolgálati idő számítással és illetménybeállással kapcsolatos – kérdéseikre is.

 

(Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)

 

(forrás)