Yachtkikötővel bővül, és új nevet kap az Aqua Palace Hotel

<p><span>Portobello Wellness és Yacht Hotel néven nyitja meg kapuit a négycsillagos esztergomi szálloda, várhatóan novemberben - értesült a turizmus.com.</span></p>

A 96 szobás szálloda a régi helyett (Aqua Palace Hotel) új nevet kapott, Portobello Wellness és Yacht Hotel néven várja majd a vendégeket a Prímás-szigeten, a tervek szerint az év végétől. A névváltozás szolgáltatásbővülést is jelent, hiszen a beruházó a Kis-Duna partján móló megépítését tervezi, melyen keresztül a vízi járművön érkező vendégeiket is fogadni tudják. A hajóból kiszállók a kikötőből közvetlenül felsétálhatnak majd a szállodához. A wellness szolgáltatásokat az eredeti elképzeléseknek megfelelően – a szállodából fedett folyosón megközelíthető – élményfürdőben lehet majd igénybe venni.

 
A június 12-én újranyitott Aquasziget Esztergom Élményfürdő augusztus 31-ig várja a fürdőzőket külső és belső medencékkel, csúszdákkal, ezt követően épületgépészeti, gépészeti, építészeti és komplett irányítástechnikai munkálatok miatt rövid időre újra bezárja a kapuit.
 
(forrás: turizmus.com)
 
 
(forrás)