Folytassa, iskolarendőr!

Folytassa, iskolarendőr!

2015. 06. 11. 9:57

A Vitéz János Gyakorló Általános Iskola azt szeretné, ha iskolarendőrük a következő tanévben is foglalkozna a gyermekekkel.

kép: police.hu

 

Ígéretet kapott a Vitéz János Gyakorló Általános Iskola az Esztergomi Rendőrkapitányságtól, hogy a 2015/2016-os tanévben is megtartják azokat a bűn- és baleset-megelőzési tanórákat, amelyekkel a gyermekek biztonságérzetét, közlekedési ismereteit kívánja növelni a rendőrség. 2015. június 10-én a rendőrkapitányság bűn- és baleset-megelőzési tisztje az utolsó foglalkozást tartotta a hatodikosoknak. A tanévzáró rendhagyó volt. Amellett, hogy a fiatalok számot adtak a tanév során megszerzett tudásból, játszottak is. A játékos feladatok mindegyike az egymásrautaltságra, az egymásra történő odafigyelésre és egymás segítésére késztette a gyerekeket.

 

kép: police.hu

 

 

kép: police.hu

 

Néveri Péter Edvárdné r. főhadnagy a tanév utolsó bűnmegelőzési előadásán felhívta a figyelmet a nyári szünidő veszélyeire. Arra kérte a fiatalokat, hogy kövessék kortárs segítői példáját és otthoni internetezés helyett látogassák azokat a napközis táborokat, amelyekben ő is ott lesz, emellett pedig a balesetmentes közlekedéshez is hasznos tanácsokat kaptak a diákok. 

 

(police.hu)

 
Még nincsenek kommentek :(