Völner Pált nevezték ki megyénkben fejlesztési biztossá

Völner Pált nevezték ki megyénkben fejlesztési biztossá

2015. 06. 09. 9:33

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a megyei fejlesztési projektek megvalósításának támogatása céljából megyénként egy-egy miniszteri biztost nevezett ki - az ezekről szóló utasítások a hétfői Hivatalos Értesítőben jelentek meg.

A megyei fejlesztési biztosok 2015. június 1-jétől 2015. november 30-áig töltik be tisztségüket. Tevékenységüket a Miniszterelnökséget vezető miniszter irányítja, a feladat ellátásáért díjazás és juttatások nem illetik meg, titkárság nem segíti. 

 

A miniszteri biztos feladata, hogy a megyei jogú városok, a megyei önkormányzatok, valamint a fővárosi és megyei kormányhivatalok képviselőivel együttműködve koordinálja a projekt-előkészítő és projektmenedzsment-struktúra kialakítását. 

 

Ezen kívül közreműködik a feladatokhoz szükséges humánerőforrás-kapacitás mennyiségi és minőségi felmérésében, a követelmények meghatározásában, ellátja a humánerőforrás képzésével és oktatásával összefüggő koordinatív feladatokat. Irányítja továbbá a megyei kedvezményezettek számára szükséges megyei szintű képzések és workshopok megrendezését, és kapcsolatot tart a Miniszterelnökség európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkárságának koordinációs feladatot ellátó szervezeti egységeivel és az irányító hatóságok vezetőivel.

 

Komárom-Esztergom megyében a posztot dr. Völner Pál tölti be.

 

(MTI)

2015. 06. 10. 16:01

Meggyes is így kezdte, és mi lett belőle?

 

2015. 06. 10. 9:01

Ez az ember annyira sokoldalú, hogy szinte már gömb

2015. 06. 09. 22:57

A vasúthoz is értett ezért fejlesztik tovább a karrierjét központilag a “pártvonalon”. Megbizható káder már bizonyított. Simán égeti magát bármi áron aztán helyi miséken is bazsalyog választási évszakokban. Vérprofi politikai szemfényvesztő. Semmi máshoz nem konyít. Ès ő fejlesztési fő mitudni mi a fészkes fene. Szóval  Lázár mégis csak régi szereplőket válogat a fejlesztési kamu röhej projektek capo-jaként megyei szinten. Aha lesz a nagy semmiben végződő meg xar kivitelezésű csapnivaló projektek ünnepélyes átadási hulláma. Ennyit érzékeltünk a közelmúltban is és fogunk 2020-ig. Arra jó a fazon amire kell ennek a rendszernek.

2015. 06. 09. 13:45

Minden megyében Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselő kapta meg ezt a posztot,már nem is csodálkozik rajta az ember.