Egy egyszerű trükk, amivel kedvező hitelhez juthat! - Hogyan működik a Bognár Zálogház Esztergomban?

Egy egyszerű trükk, amivel kedvező hitelhez juthat! - Hogyan működik a Bognár Zálogház Esztergomban?

2015.06.02. 16:14

Ingyenes értékbecslés, értékmegőrzés, azonnali kedvező hitel és készpénz megoldások teszik Esztergomban és környékén az ügyfelek között is népszerű szolgáltatóvá a már több mint 6 éve működő Bognár Zálogot!

Bognár1

A Bognár család több mint három évtizede foglalkozik ékszerek készítésével és árusításával Esztergomban.  2009-ben megnyitották a zálog üzletágat, mely azóta erős fejlődésnek indult; egyre több szolgáltatással várják készpénzt és kedvező hitelt kereső ügyfeleiket. Sőt, már elérhető a szolgáltatásaik között az ingyenes értékbecslés, értékmegőrzés és bevizsgálás is, amelyek nem csak a zálogház ügyfeleinek, hanem bárki más számára is elérhetőek. 2014-ben az egyik versenytársukat sikerült felvásárolniuk, így ma már kedvezőbb kamatokkal, jobb feltételekkel tudnak hitelt biztosítani a zálogba vettékszerekre, műszaki termékekre.

 

A záloghitel előnyei és menete

A záloghitel előnye abban rejlik a bankihoz képest, hogy gyorsan, sorban állás, munkáltatói és egyéb igazolások nélkül, diszkréten történik a felvétele, és mindenki számára elérhető, aki cserébe letétbe tud helyezni arany– vagy ezüstékszert, illetve jó állapotban lévő műszaki tárgyat. Nincs szükség a banki hitel intézésénél megszokott tetemes papírmunkára és időre, alig 5-6 perc alatt lezajlik az ügymenet, így bárki könnyedén és azonnal készpénzhez juthat kedvező és kiszámítható feltételekkel! A Bognár Zálogház számára fontos, hogy az ügyfelek biztonságban érezzék magukat, ezért nagymértékű diszkréciót biztosítanak: az ügyfél a zálogházba belépve egy várórészbe jut, ahonnan nem láthatja, mások mit adnak le, emellett az utcáról sem lehet belátni az üzletbe.

 

Bognár Norbert, a zálogház vezetője.

Ha zálogba szeretnénk adni valamit, akkor többféle futamidő áll rendelkezésünkre a felvett pénz visszafizetésére; például egy 10 grammos aranylánc esetében 1 és 3 hónap közül választhatunk. Ekkor kapunk egy árat, ami a becsérték 70-80%-a, jelen esetben ez 55 000 forintot jelent. Attól függően, hogy milyen futamidőt kér az ügyfél, változik a kamat is. Napi kamatrendszert használnak, ami azt jelenti, hogy csak addig a napig kell fizetnünk a kamatot, amíg kint van a pénz. 30 napos türelmi idő tartozik minden futamidőhöz, azaz ha lejárt a határidő, mindig van ennyi napja az ügyfélnek arra, hogy kiváltsa, vagy meghosszabbítsa a zálogot. Kérésre a lejárt idő után akár egy újabb hónapig is elteszik zálogba az adott terméket. A legkisebb felvehető összeg 1000 forint, felső határ nincs. Lehetőség van előtörlesztésre is: már néhány ezer forinttal is elkezdheti előtörleszteni a hitelét, amivel csökken az egyszerre visszafizetendő összeg.

 

A város egyik legnagyobb zálogháza általában az interneten értékesíti a ki nem váltott termékeket, de rugalmasságuknak köszönhetően nem sok használati tárgynál, vagy ékszernél kerül erre sor. Direkt eladással nem foglalkoznak, mert az az érdekük, hogy az ügyfél ügyfél maradjon: az, akinek nincs már meg az ékszere, többé nem fog betérni hozzájuk.

 

Laptoptól a hűtőszekrényig

Az ékszerész múltnak köszönhetően a Bognár Zálogház főként ékszerek bevételével foglalkozik. Bevizsgáláskor nem reszelik az ékszerek többségét, hanem egy kíméletesebb megoldást alkalmaznak: úgynevezett iráni pala kövön húzzák meg az azokat, és aztán arra csöppentik a karát megállapításához szükséges savat. A nagyon vastag, értékesebb ékszereknél továbbra is reszelést alkalmaznak. A használt ékszereket, ahogy előzőekben írtuk, nem adják el a zálogházban; a közeljövőben induló webshopukban fogják ezeket értékesíteni. Ékszerek mellett záloghitelt biztosítanak LCD TV-re, DVD lejátszókra, laptopokra, digitális fényképezőgépre, játékkonzolokra, és minden olyan elektronikus eszközre, amiről le tudják ellenőrizni, hogy megfelelően működik.  Sőt nagyobb méretű műszaki termékek esetén (hűtőszekrény, vagy egy gázkazán) is igénybe vehetjük szolgáltatásukat.

 

A magánemberek mellett várják az üzleti ügyfeleket is. Egy vállalatnál is könnyen előfordulhat, hogy hirtelen szüksége lesz nagyobb mennyiségű pénzre, és nincs ideje, vagy lehetősége banki hitelt felvenni a cégvezetőnek.

 

A jövőre vonatkozóan több fejlesztést is tervez a Bognár Zálogház.  Webáruházuk elindítása mellett, egy új, nem csak a városra, hanem Esztergom vonzáskörzetére kiterjedő üzletág bevezetésén is gondolkodnak, de erről részleteket még nem árulhatunk el.

 

És egy kis bónusz: Nyereményjáték

Nyerjen egy 10.000Ft-os ékszerutalványt a Bognár Zálogtól! Kattintson most!

-x-

Még nincsenek kommentek :(