Rekord nevezővel és rengeteg nézővel zárta a hétvégét a Motocross Party Weekend
Sport
2015. máj. 21.

<p>A helyi erők kiváló teljesítményével fűszerezték idén a motocross hétvégét, ahol az esztergomiaknak igencsak kijutott a jóból.</p>

Sikeresen és balesetmentesen zajlott le a Motocross verseny a hétvégén Esztergom -Kertvárosban!
 
A helyi erők közül örülhettünk több dobogós helynek is amik közül Pergel Bence #214 dupla futam győzelemmel szerezte meg az első helyet! Testvére Pergel Márk #14/strong> a profi kategóriában tudott a dobogó második fokára állni az idén verhetetlen Hugyecz Erik #4 /strong>mögött! Lányaink is jól szerepeltek, mindketten javítottak a saját pálya csúcsaikon ami Vecskó Vanesszának #22 /strong>Szombaton a 4., Vasárnap a 6. helyre volt elég, Gál Lili #4 /strong>a fiúk igen erős  mezőnyébe tudott a 11. helyen végezni 16 nevezőből! Nála még említésre méltó, hogy teljesítette  a  nap végén megrendezésre kerülő MOTORTOLÓ futamot ahol teljes felszerelésben kellett a a motort végigtolni az 1410 méteres akadályokkal megtűzdelt pályán, amit 178 nevezőből összesen  csak 5 merte bevállalni  ezt a hihetetlen fizikumot igénylő kihívást! 
 
A HYBRID CIGI 1000€-ós LADY CROSS futamát a többszörös Magyar Bajnok Molnár Alexandra nyerte a szintén helyi erőket képviselő Pózmány Zsófi előtt!
 
Benzingőz, telt rajtrácsok, adrenalin bombák, ugrálóvár, finom ételek és italok amik mind hozzájárultak ahhoz,hogy mind a nézők és mind a versenyzők elégedetten távoztak a koncertekkel tűzdelt és magas szintű gasztronómiai kiszolgálással telt MOTOCROSS rendezvényről!
 
A szervezők köszönik a nézőknek és a versenyzőknek is,hogy kilátogattak a hétvégére!
 
Az összes eredmény az alábbi linken elérhető:
 
Képekben pedig itt lehet csemegézni:

http://hajoka.hu/index.php/motocross/item/388-esztergomi-motocross-race-party-weekend-kepekben#.VVnuOn3zijk.facebook

(forrás)