Pályázat állóhajó üzemeltetésére a Nagy-Duna sétányon
Gazdaság
2015. máj. 11.

<p>A Rugby Club Hotellel szemben, állóhajó üzemeltetésére hirdetett pályázatot a Port Danube Kft. Május 26-ig lehet jelentkezni.</p>

"A Port Danube Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. pályázatot hirdet a KDOP-2.1.1/G-11-2012-0002 kódszámú, „Turisztikai szolgáltatások fejlesztése” megnevezésű projekt keretében felújított állóhajó üzemeltetésére a 2015. július 01. – 2017. 01. 29. közötti időszakra

 

Az üzemeltetési jog csak az állóhajón nyújtható szolgáltatásokra terjed ki, az bérleti jogviszonyt nem keletkeztet.

 

I.         Az üzemeltetési jog tárgya:

 

Az állóhajó fizikai helyszíne: Esztergom, Duna folyam 1718+850 fkm jobb parti szelvény (Esztergom, Nagy-Duna sétány, Rugby Club Hotel-el szemben)

 

Az állóhajón üzemeltetési tevékenység keretében elsősorban nyújtható szolgáltatások:

- rendezvényhajó  üzemeltetés

- koncertek, kiállítások megrendezése

- konferenciák, szakmai fórumok megrendezése

- hajómúzeum létrehozása

- játszóház kialakítása

- fogadóhajó funkció kialakítása

 

 

II.        Üzemeltetési díj fizetése:

 

A nyertes pályázónak az üzemeltetés időszakára üzemeltetési díjat, valamint rezsiköltséget kell fizetnie. Az üzemeltetési díj adott évre vonatkozó teljes összegét a nyertes pályázónak az üzemeltetés kezdete előtt, azaz először 2015. július 01. napjáig, az üzemeltetési idő második felére vonatkozóan pedig 2016. május 31. napjáig meg kell fizetnie. A rezsiköltségeket a tulajdonos havonta továbbszámlázza az üzemeltető részére.

 

III.      A pályázó személye és a pályázat tartalma:

 

Természetes személy nem lehet pályázó. A pályázat kizárólag kiírás szerinti határozott időtartamra nyújtható be.

 

A pályázat benyújtását követően hiánypótlásra nincs lehetőség.

A pályázat kötelező elemei (ezek hiányában a pályázat tartalmi értékelés nélkül elutasításra kerül):

a.)        a pályázó részletes elképzelései az állóhajó üzemeltetéséről, különös figyelemmel a fenntartási időszak indikátorainak teljesülésére;

b.)        referenciák a pályázó által üzemeltetett kulturális szervezeti egységekről, illetőleg rendezvények megrendezésével kapcsolatos tevékenységről.

c.)        a pályázó képviselőjének vagy az üzemeltetési feladatok ellátásában igénybe venni kívánt szakember szakmai életútját bemutató életrajzot;

d.)        a pályázó 30 napnál nem régebbi cégkivonata vagy egyéni vállalkozó esteében a vállalkozás aktuális adatairól szóló 30 napnál nem régebbi igazolás;

e.)        a pályázó jogi személyiségű gazdasági társaság utolsó két évének mérlegét és eredmény kimutatását; jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság esetén mérlegét

f.)        a pályázó üzleti tervét az állóhajó üzemeltetésére vonatkozóan;

g.)        igazolás a pályázó köztartozás mentességéről

h.)        a pályázati felhívás részét képező nyilatkozat arról, hogy a pályázó átlátható szervezet

i.)        a pályázati felhívás részét képező nyilatkozat arról, hogy a pályázó vállalja az       indikátor táblában előírt mutatók teljesítését, továbbá arról, hogy az ő érdekkörében és    hibájából előállt nem megfelelő teljesítés esetén a KDOP-2.1.1/G-11-2012-0002 kódszámú, „Turisztikai szolgáltatások fejlesztése” projektben keletkező visszafizetési kötelezettségért személyesen áll helyt.

 

-           Pályázó a pályázati anyag benyújtásával tudomásul veszi, hogy a tulajdonosnak előfoglalási joga van saját illetve Esztergom Város Önkormányzata rendezvényeinek (ünnepi, kulturális valamint egyéb rendezvények) az állóhajón történő megrendezésére. Az előfoglalást tulajdonos legalább a rendezvény időpontjátmegelőző 30 nappal korábban köteles jelezni.

 

IV.       A pályázatok értékelése

 

A pályázatokat a Port Danube Kft. bírálja el. A pályázatok elbírálására az érvényes pályázók személyes meghallgatását követően kerül sor. A pályázat elbírálásánál előnyt jelent a hasonló profilú kulturális vagy vendéglátó ipari egységek üzemeltetésében szerzett tapasztalat, valamint a megfelelő gazdasági és pénzügyi terv, illetve háttér igazolása.

 

V.         A pályázati anyagok leadásának helye és időpontja:

 

Esztergom Deák Ferenc u. 4., 2015. május 26. napjáig munkanapokon folyamatosan munkaidőben (8.00-16.00, pénteken 8.00-12.00), vagy postai úton a Port Danube Kft. Esztergom Deák Ferenc u. 4. címre.

 

VI.       Egyéb információ:

 

-           A pályázattal kapcsolatos minden további információ:

            Név:                Balogh Zoltán

            Cím:                Esztergom, Deák Ferenc u. 4.

            Telefon:          +3670 603-8252.

 

-           A pályázóknak kérés esetén a helyszín megtekintését – előzetes időpont egyeztetést    követően – biztosítjuk.

 

-           A pályázatok elbírálásának határideje: 2015. május 28.

 

-           A pályázókat az eredményről írásban értesítjük. A szerződés megkötésének feltétele          az Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal Jogi Iroda vezetőjének és Esztergomi         Közös Önkormányzati Hivatal Pénzügyi Iroda vezetőjének együttes ellenjegyzése.

 

-           Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy nem hirdet eredményt, illetve hogy a      pályázatot eredménytelennek nyilvánítja.

(forrás)