Ön min változtatna Esztergomban, ha hatalma lenne?

Ön min változtatna Esztergomban, ha hatalma lenne?

2015. 05. 07. 13:04

Május 14-én lakossági fórumot tartanak a kérdésről, hogy merre haladjon tovább a város. Most tehát ön is beleszólhat Esztergom jövőjébe.

2015. május 14-én, csütörtök délután 17.00 órától lakossági fórumot tart a Város Önkormányzata Esztergom Város Integrált Településfejlesztési Stratégiájáról a volt Megyeház Dísztermében, ahová mindenkit szeretettel várnak. Megelőzve a várost, szeretnénk, ha kommentekben leírnák ötleteiket. 

2015. 05. 13. 12:46

Tippjeim: Most hogy a "második Esztergom" újságba beleolvastam, ajánlanám annak a budapesti ügyvédi irodának a beperlését, akik "'betegség miatt" elmulasztották beadni a fellebbezést, mintegy kilencszázmillió forint kifizetésére. Továbbá javasolnám, ennek az ögyvédi irodának soha többé ne adjunk munkát. További javaslatom, hogy azokat a förmedvény betontömböket, amit a híd lejárattól, valamint a Bazilika alatti parkolóból hálistennek begyüjtöttek, vigyék valahová nagyon messze a várostól, hogy senki ne használhassa többet Esztergomban! Nem akarok senkit untatni, így majd apránként fogom sorolni a tippjeimet.

Üdvözlettel: percjelző

2015. 05. 13. 6:38

Tisztelt szerkesztőség,kéremÖnöket adják közre!!!FIGYELEM!!FELHÍVÁS!!Esztergomiak és itt dolgozók,nagyon nagy kéréssel fotdulok Önökhöz!!Mind tudott,országosan gyűjtjük be a beteg gyerekek műtjétéhez  kupakokat,evvel segítenénk rajtuk, begyűjtenénk az üdítős,és ásványvizes palackok kupakjait!Egy vállalkozó átveszi,és pénzt ad és segít evvel hozzá a műtétjéhez!!Meg kérem Önöket,ne dobáljál ki a szemétbe!Esztergomi begyűjtőpont Kossuth Lajos utca 34,kapu alatt lévő zsák és az mellé is helyezhető zacskókkal! FOLYAMATOS a gyűjtés,mert jelenleg három gyermeknek lenne szüksége külföldön műtétre amihez országosan gyűjtjük a kupakokat!! Megkérek mindenkit ossza meg ezt ismerősei barátai körében ezt a felhívást!!Segítőknek köszönöm!!

2015. 05. 08. 12:31

Rákérdeznék a Helyijáratok közlekedésére. Vissza állítanám a régi jól bevált helyijárat közlekedést.-----Bérlet,--Tanulóbérlet,---Nyugdíjasbérlet,---Vonaljegy.

összehangolnám a Vonat és a Helyijárat csatlakozást.Elvileg szuper Vonat közlekedésünk lesz 2015 júl.12-tól.---hozzájárulna az eEsztergomi helyi járat is a vonat használathoz :)Vigyor

2015. 05. 07. 18:01

Van egy ilyen "Találjuk ki Esztergomot!" c. fórum már évek óta - ha az egominfot is belevesszük, akkor egy évtizede. Szóval már akkor is voltak jobbító szándékok, ötletek a városban. Esetleg azt is böngészhetnék az illetékesek. Csak van valami sajtófigyelős a sárga házban...

2015. 05. 07. 17:04

"Bevezetném a savanyú pofa adót. Aki savanyú pofával mászkál az utcán, az fizethetne, mint a katonatiszt! "

Védesd le szerintem az ötletedet, mielőtt a fidesz (KDNP) lenyúlja!:)

Ha már sikeren tönkrevágták morálisan -és gyaníthatóan gazdaságilag-  az országot, legyen közben kötelező molyogni ezen az áldozatoknak!:)

2015. 05. 07. 13:53

Bevezetném a savanyú pofa adót. Aki savanyú pofával mászkál az utcán, az fizethetne, mint a katonatiszt!