Esztergomi volt szovjet laktanya képekben

Esztergomi volt szovjet laktanya képekben

2015. 02. 27. 14:11

"A laktanya mára teljesen átalakult, csupán néhány épület emlékeztet arra, mi is volt itt korábban"- Benedek Levente fotó és utazó blogját ajánljuk, aki fotókkal térképezte fel a volt szovjet laktanyát.

Fotó: Benedek Levente

 

A teljes bejegyzés: 

http://kameraaltal.blog.hu/2015/02/26/esztergom_szovjet_laktanya?

 

2015. 05. 24. 11:31

Akik arról dönthetnének,hogy legyenek Esztergom városban olyan buszmegállók,hogy az utasok esős,havas időben ne ázzanak meg  azok autóval járnak,nem érinti őket,sajnos.Így nem érzik a hiányukat.

2015. 05. 24. 8:43

Néhány érdekesség az átalakulásról. Megépült a lakópark nevű valami egy főút mellett, de a lakók sokadik kérésére sem épült zaj terelő fal a nyugodt élet érdekében. Lakó pihenő övezetnek  nyilvánították, de számtalan vállalkozás üzemel a területén igaz,  ezek /most még/ nem zajonganak. De hogy kerül a csizma az asztalra? A lakók igényelnék a buszmegálót, mert kicsi gyermekkel a süvítő szélben esőben nyomorúságos dolog a buszra várni, de a buszmegáló mindég csak azonn az oldalon vész el, mint sok bába közt a gyerek! De akik nem utaznak busszal, pláne gyermekeket cipelve, azok keveset éreznek ebből!  És így tovább, és így tovább.....  Mondhatnánk: "Kevés a pénz, szegény az eklézsia! " Erre szokták azt válaszolni, hogy "ez is megérne egy misét" !