Kossuth híd korlát csere

Kossuth híd korlát csere

2015.02.06. 10:06

Emlékszik valaki arra, hogy kb tízegynéhány évvel ezelőtt mennyit dobott a Bottyán hídon és a közvetlen környezetén, amikor lecserélték a korlátot erre a mostani mintásra? Ég és föld a különbség az összképet tekintve. Olyasmi egyszerű korlát volt ott is, mint most a Kossuth hídon. Ha lehet, a vízivárosi híd egy mégjobban felkapott helyen áll, sok a turista. Jó lenne, ha valakinek legalább a fejében lenne, hogy előbb-utóbb azt is ki lehetne csinosítani.

Mit gondolsz erről az ötletről?

A szavazáshoz lépjen be!

1 pont (1 db szavazatból)

2015.07.22. 3:38

Emlékeim szerint, legalább 40 éve, rádőlt a hídra egy fa, a korlát sérült, erre való hivatkozással, lezárták. Szemmel láthatóan nincs hibája. (korlát ki lett javítva) Szerintem kellene egy statikai felülvizsgálatot végeztetni, majd ennek - és az esetlegesen felmerülő költségek ismeretében - ismeretében dönteni a forgalom megnyitását  illetően (egyirányban meg lehetne nyitni szerintem)

2015.02.18. 17:50

A zegzugos, macskaköves, járda nélküli , gyalogosokkal zsúfolt, behajtani tilosokkal súlyosbított  viziváros melyik részére gondoltad rávezetni  a forgalmat? 

2015.02.06. 11:14

Na már csak azt kéne, hogy a Vízivárosba beengedni még több autót.

2015.02.06. 10:57

Nem a korlátot, hanem az egész hidat kellene megcsinálni, és így a szigetet kinyitni a viziváros felé. A Visegrád és felé eső városrész a Mária Valéria hídról ebben az irányban lenne megközelíthető. A városnak is jobb lenne, ha a hídról három irányba lehetne megosztani a forgalmat (viziváros, Lőrincz u., Tabán). A süket füleknek ki kellene dugulnia!