Dr. Ilosvai Gábor Ügyvédi Iroda

Dr. Ilosvai Gábor Ügyvédi Iroda

2500 Esztergom, Petőfi Sándor utca 8 .
Térképre!

Közel húsz éve dolgozom egyéni ügyvédként. Tevékenységem jelentő része a polgári jog területére esik.

Irodám szolgáltatási közé tartozik ingatlanokkal kapcsolatos okiratok szerkesztése, társasági okiratok elkészítése és cégeljárás bonyolítása, kártérítési ügyek intézése, személyiségvédelmi ügyek képviselete, polgári peres eljárásokban képviselet ellátása.

Vállalok családi joggal kapcsolatos ügyeket, amibe beletartozik a házassági okiratok szerkesztése és a bontóperekben, vagyonjogi perekben való képviselet.

Szerzői jogban szerzett tapasztalataim alapján ezzel a jogterülettel kapcsolatosan is tudok megbízást vállalni.

Munkajogi szakjogászként a munkajog területén jelentős tapasztalattal bírok, így ezen a területen is szívesen vállalok tanácsadást, peres képviseletet.

Irodámban elérhető a Takarnet, céginformációs szolgáltatások, amivel az ingatlannyilvántartás és cégnyilvántartás ügyfeleimet érintő aktuális adatai lekérdezhetőek.

Megbízással a rendelkezem a Jogi Segítségnyújtó Szolgálattal, így a jogi segítségnyújtás keretében ellátom a tanácsadást és pártfogó ügyvédi képviseletet.

Rendszeresen oktatok a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen jogi alapismereteket.

Közel tizenöt éve tevékenykedem a magyar közszolgálati médiát felügyelő testületekben. 2010 óta tagja vagyok a Közszolgálati Kuratóriumnak.