Júliusban nyit az Aqua Palace Hotel?
Gazdaság
2015. jan. 20.

<p>Bár a csütörtöki testületi ülésen döntenek a képviselők az építtető kérelméről, a turizmus.com <a href="http://turizmus.com/szallashely_vendeglatas/negycsillagos-a-furdovel-osszekotott-szalloda-nyilik-esztergomban-1126583">szerint </a>júliusban már használatba vehetjük a szálloda szolgáltatásait. Ezzel párhuzamosan az élményfürdőben szolgáltatásbővítést eszközölnek, így februártól júniusig zárva tart.</p>

A december 4-i testületin az Investor 2005 Kft. még 2015. december 31-ét jelölte meg lehetséges befejezési időpontként, a cég képviselője a képviselő-testület elé került kérelmében ezt az időpontot nevesítette. Aztán szokás szerint zárt ülés elé került az ügy. December 11-én már szűk körben tanácskoztak a potenciális megoldásokról, ekkor elhalasztották a döntést hivatkozva, hogy további egyeztetéseket tartanak szükségesnek, majd december 17-én ismét a nyilvánosság elhagyásával tárgyalták az Investor 2005 Kft. kérelmét. A héten csütörtökön ismét a zárt ülés napirendi pontjai között szerepel a hotel sorsa.

 

A turizmus. com-on megjelent írás szerint július elején nyit a szálloda, amely közvetlenül az élményfürdő szomszédságában helyezkedik el, megépítéséhez mintegy 300 millió forint támogatást nyert a beruházó. A hotel közvetlen összeköttetésben lesz majd a fürdővel, függőfolyosó biztosítja majd az átjárást. A honlap információi szerint a szállodát az Investor Kft. fogja üzemeltetni.

 

Ezzel párhuzamosan február elején rekonstrukció és szolgáltatásbővítés miatt bezár az élményfürdő. A felújítás az épületgépészeti, gépészeti, építészeti és komplett irányítástechnikai munkálatokat érinti. A létesítmény a tervek szerint 2015 júniusában nyitja meg ismét a kapuit. A turizmus. com értesülései szerint az Aguasziget új szolgáltatásokkal bővíti repertoárját, júniustól gyógyászati- és szépségközponttal várják a látogatókat.

 

Teljes cikk itt olvasható.

(forrás)