Gázolót keres a rendőrség
Bulvár
2015. jan. 9.

<p>Az esztergomi rendőrkapitányság eljárást folytat ismeretlen tettes ellen <span>egítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A padlizsán színű Opel Astra F típusú gépkocsi vezetője január 5-én a reggeli órákban a Petőfi Sándor úton egy gyalogátkelőnél nem adta meg az elsőbbséget fiataloknak, helyette elgázolta őket. A rendőrség szemtanúk jelentkezését várja.<span><br /></span></span></p>

A járművezető az ütközés után megállt ugyan, de a helyszínről segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a Dobogókői út irányába. 

 

A Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja azok jelentkezését, akik szemtanúi voltak a bűncselekménynek, illetve annak elkövetőjéről, tartózkodási helyérl érdemleges információval rendelkeznek. A rendőrség az ingyenesen hívható „Telenfontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 34/517-777-es telefonszámon, vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén várja a bejelentéseket. A bejelentő adatait a hatóság kérésre zártan kezeli.

 

Forrás: police.hu

(forrás)