Karácsonyi ajándék miatt ütött a férfi
Bulvár
2014. dec. 22.

<p style="text-align: justify;"><span>Fizetni nem akart a bizsukért és a sminkkészletért, a gyanúsított ezért erőszakkal tulajdonította el azokat.</span></p>

P. András egy szemüvegért érkezett egy esztergomi drogériába 2014. december 20-án. A sajátját elhagyta, újra volt szüksége. A sorok között sétálgatva eszébe jutott, hogy közeledik a Karácsony és párjának még nem vásárolt ajándékot. Fizetni nem akart a meglepetésért, így zsebre tett kettő gyűrűt. A látásjavítót kifizette, majd a pénztártól való távozás után a bizsuk mellett egy sminkkészletet is elemelt. Az egyik vásárló látta a lopást, ő szólt a pénztárosnak.

 

Az 56 éves esztergomi férfi, miután észrevette, hogy tetten érték, sietősen távozott az üzletből. A biztonsági őr utána futott. Utolérte a gyanúsítottat és a rendőrök kiérkezéséig megpróbálta visszatartani. P. András, hogy szabaduljon az őr szorításából, arcon ütötte a sértettet.

 

Az esztergomi rendőrök az 56 éves helybélit előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Elismerte, hogy eltulajdonította a gyűrűket és a szépítőt, azt viszont tagadta, hogy bántalmazta az őrt. P. Andrást a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását.

 

Forrás: police.hu

(forrás)