Nyílt napot tartott a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Esztergomban
Kultúra
2014. nov. 26.

<p style="text-align: justify;">2014. november 25-én, kedden nyílt napot tartott a PPKE BTK Esztergomban, ahol bemutatkozott az Óvodapedagógus, Tanító, Tanító – német nemzetiségi szakirány, Tanító – szlovák nemzetiségi szakirány.</p>

Az egyes szakokat Dr. Gloviczki Zoltán intézetvezető úr prezentálta a hallgatóság számára.

 

A nyílt nap keretében bemutató órák zajlottak, ahol bepillanthattak az érdeklődők az óvópedagógia módszertanába, élménypedagógiába, matematikai játékokkal ismerkedhettek meg, testnevelés foglalkozáson vehettek részt.

 

A központi tájékoztatón Botos Máté dékán köszöntötte a középiskolásokat, majd a felvételi referens a felvételi információkról tartott tájékoztatást, utána a külföldi ösztöndíj lehetőségekről és a hallgatói elhelyezkedési esélyekről kaphattak képet az érdeklődők.

 

Az Aulában, a hagyományoknak megfelelően, standjaink színes kínálatában minden érdeklődő személyre szabottan kérhetett információt az egyetemi élettel kapcsolatban.

 

További nyílt napjaink: 2014. december 3. Budapest, 2015. január 27. Esztergom, 2015. január 26. Budapest, 2015. január 27. Piliscsaba

 

 

Kissné Csorba Erika kapcsolattartó- és rendezvényszervező referens

 

 

(forrás)