Nálad van közvilágítás? - Romanek Etelka e-mailben kéri a lakosok segítségét
Közélet
2014. okt. 31.

<p style="text-align: justify;"><strong>Romanek Etelka, Esztergom frissen megválasztott polgármestere, felhívással fordul a város lakosaihoz a közvilágítás helyreállításának érdekében. Szakadatlanul folyik a munka a városházán a folyamatban lévő ügyek, az orvosolandó feladatok számbavételére. Azonban vannak prioritások, olyan feladatok, amelyek minden peres eljárás mellett is elsőbbséget élveznek. A közvilágítás rendbetétele a legfontosabb ezek közül, most e-mailben (EGOMLIGHT@GMAIL.COM) jelezheti, ha lakóhelyén nem működnek a lámpatestek vagy csak részlegesen valósul meg a szolgáltatás. </strong></p>
<p style="text-align: justify;"><strong>Pedig az esztergom.hu <a href="http://www.esztergom.hu/wps/portal/aktualis?docid=CSAR-9FUK8H">honlapon</a> működik közvilágítási hibabejelentő.</strong></p>

Közvilágítás rendbetétele

Továbbra is tart a folyamatban lévő ügyek átvizsgálása, számos, azonnal orvosolandó feladat került elő az akták átnézése közben. Az biztos, hogy a legnagyobb terhet a folyamatban lévő, azonnali intézkedést követelő peres ügyek jelentik majd, több száz millió forintnyi követelés van a várossal szemben.

Mindezek ellenére több olyan dolog van, amelyek elsőbbséget élveznek. Ilyen például a közvilágítás teljes körű helyreállítása. A város egyes részein hónapok óta, helyenként már több mint egy éve nincs, vagy csak részleges a közvilágítás. Jelenleg nem áll rendelkezésünkre olyan térkép, amely pontosan mutatná, hol nem működik ez az alapszolgáltatás. Ami biztos, hogy több száz lámpatest nem működik, ezek felmérése folyamatban van.

Ehhez, illetve annak érdekében, hogy mielőbb helyreálljon a szolgáltatás, kérném az esztergomi polgárok segítségét: az egomlight@gmail.com mail címre kérem küldjék el a pontos címet (utca, házszám) ahol nem világít a lámpatest. 

Ezt, valamint a munkatársaink által készített felmérést összevezetve pontos képet kapunk arról, hogy hol és pontosan mennyi izzó hiányzik.

Tegyünk közösen, Esztergomért.

Romanek Etelka
polgármester

Forrás: Romanek Etelka, mint politikus Facebook oldala

(forrás)