Gimesi Sándor vonja vissza az adósságrendezési kérelmét, kéri a Jobbik

Gimesi Sándor vonja vissza az adósságrendezési kérelmét, kéri a Jobbik

2014. 10. 16. 16:51

A Jobbik Esztergomi Szervezete szeretné, hogy Gimesi Sándor vonja vissza az adósságrendezési eljárásra irányuló kérelmét, ezért az alábbi nyílt levelet írták:

Tisztelt Gimesi Sándor úr!

 

Mivel a Jobbik Esztergomi Szervezete választási csalás gyanújával megfellebbezte az Esztergomi 10 vk. végeredményét, a jogerős döntés meghozataláig nem léphet hivatalba az új testület.

 

Ezért tisztelettel arra kérjük Önt, segítse azzal az új testület munkáját, hogy az új testület hivatalba lépéséig - ami megismételt választás  esetén a döntéstől maximum számított 30 nap lehet-, szíveskedjék az adósságrendezési eljárásra irányuló kérelmét visszavonni, úgy ahogy ezt már idén tavasszal egy alkalommal megtette.

 

Az új testület hivatalba állása után, ha nem történik azonnali érdemi döntés, még mindig újra elindíthatja az adósságrendezési eljárást.

 

 

Köszönettel:

 

Az Esztergomi Jobbik Szervezete

2014. 10. 18. 18:15

  "A többi 24 milliárd honnan hiányzik?"

Természetesen a többezermilliárddal együtt, amit az elmúlt 25 évben "elégettek" mind az értékteremtő munkát vágző munkások fizetési boritékjából hiányzik ! Ugyanis NINCS más pénz !

Fejenként havonta 300 000-400 000-ezerrel kevesebb mint amennyi lehetne ! De ez csak akkor fog változni ha az értékteremtők öntudatra ébrednek, megszervezik magukat és maguk közül választanak értelmes képviselőket minden szinten addig meg a régi nóta lesz!!

2014. 10. 18. 13:41

A többi 24 milliárd honnan hiányzik?

2014. 10. 18. 11:26

Tétényi É -nak négy éve volt rá,hogy erről meggyőzze a biróságot, sőt ennél sokkal többről is !

Minthogy egyetlen vevőre se lehet rákényszeriteni olyan terméket, akár mélygarázst, ami nem felel meg maradéktalanul a rendeltetés szerű használat alapvető követelményeinek  (ehhez nem kell jogásznak lenni)  Ő volt a városfejlesztő ! a vételkor meg kellett volna nézni mit vesz a város  Ő volt a megbizott szakember! Meggyes meg a balek ! A mamelukok meg megszavazták ! Az a 2 milliárd hiányzik az utakról parkokról ! Ennyit mindenképpen "elégettek"közösen abból a pénzből amiért az értékteremtő munkások izzadtak meg, ezt mind tőlük vették el ! ! Ezért olyan lapos a boriték fizetéskor !Jóllehet az ő érdekeiket védő MSZP helyi pártelnöke szerint, ez" csak egy gumicsont," ami már a torkán akadt mert se lenyelni se kiköpni nemtudja, hiába tagadta meg a saját pártját is ! A simabeszédű ! A harmadik legalkalmatlanabb erő a városban !

2014. 10. 18. 11:05

Olvass figyelmesebben.

Ne hidd el mindazt amit a kampányban olvasol.

Bővebben a kommentek között itt: https://www.szeretgom.hu/content/77165-esztergom-ellen-inditott-pert-szuntetett-meg-a-kuria

2014. 10. 18. 11:00

Gimesinek nincs joga a városra adosságrendezést kérni.Ő tartozik a városnak139millió  forinttal. Tétényi  Éva polgármester  által megindított felülvizsgálati kérelemet megnyerte a város. Fellebbezésnek helye nincs.

2014. 10. 17. 14:45

Sírós

2014. 10. 17. 14:05

Milyen nemlétező milliárdos pályázati pénzről beszélsz, amitől most elesik a város. Nevezz meg egyet-kettőt ! Amúgy a Jézuska meg karácsonykor szokott jönni, az már nem soká itt van, remélem addig van türelmed, hátha hoz egy pár milliárdot.

2014. 10. 17. 13:41

 Most,hogy igy utólag el gondolkodok nem lehet, hogy amig nem áll fel az új testület addig a régi van?

Lehet nekik kell befejezni amit elkezdtek ? De  én egy ilyen bagatel ügynek már nemnézek utánna.

2014. 10. 17. 13:19

   "Valaki Megóvta a polágermester választás eredményét is. Egészen biztosan nem párt, civil  vagy civil szervezet. Őket is megrovod?!

http://magyarhirlap.hu/cikk/7561/Onkormanyzati_valasztasok_Kilencvenhat_eredmenyt_tamadtak_meg"

 

Köszi az infót ezt nem tudtam, igaz nem is értem, a kampányba még mindenki azt mondta,hogy ezt az adósságrendezési eljárást mindenképpen el kell kerülni ! Akkor ez azt jelenti közülünk valaki nem mondott igazat ?

Dehogy rovok én meg senkit, hogy is jönnék én ahhoz igaz ehhez az önkormányzathoz én állok a legtávolabb az indulók közül mert én vagyok mindenbe az utólsó ! Végülis nekem lenne a legtöbb jogom kritizálni !

De én ilyet nem teszek csak leirom a véleményemet, ez a demokrácia nem ?

2014. 10. 17. 13:04

Erre nem is gondoltam végülis pár milliárd pályázati pénztől elesni, meg a többi, ha mégis megindul az adósságrendezési eljárás tényleg nem nagy ügy, különösen annak aki nem tesz hozzá semmit a büdzséhez, ez csak annak sok akitől elszedik amit itt elégetnek!

Nem is értem egy ilyen jelentéktelen ügy miatt miért alázza meg magát az ország 2. legnagyobb pártja, hogy szóba áll a Gimesivel 

Mi ez a pár milliárd a 26 hoz képest ! Igazad van aggastyán egyszer élünk, ki tudja meddig!

Semmi nem számit mindent a városért!Lakat a száján

2014. 10. 17. 11:57

Ez a "kekeckedés" bolhafing a 2010 évi történésekhez képest. Ebből nem kell elefántot csinálni. Ha netán lenne valamilyen következménye ennek az akciónak,az elmúlt négy évet megtapasztalva meg se kottyan a városnak, mindent kibír. Sokkal inkább szem előtt kell tartani az ok-okozati összefüggéseket, a tisztán látást nagy mértékben elősegíti.

2014. 10. 17. 11:25

Valaki Megóvta a polágermester választás eredményét is. Egészen biztosan nem párt, civil  vagy civil szervezet. Őket is megrovod?!

http://magyarhirlap.hu/cikk/7561/Onkormanyzati_valasztasok_Kilencvenhat_eredmenyt_tamadtak_meg

2014. 10. 17. 10:22

  "A Jobbik Esztergomi Szervezete szeretné, hogy Gimesi Sándor vonja vissza az adósságrendezési eljárásra irányuló kérelmét, ezért az alábbi nyílt levelet írták:

Tisztelt Gimesi Sándor úr!

 

Mivel a Jobbik Esztergomi Szervezete választási csalás gyanújával megfellebbezte az Esztergomi 10 vk. végeredményét, a jogerős döntés meghozataláig nem léphet hivatalba az új testület.

 Ezért tisztelettel arra kérjük Önt, segítse azzal az új testület munkáját, hogy az új testület hivatalba lépéséig - ami megismételt választás  esetén a döntéstől maximum számított 30 nap lehet-, szíveskedjék az adósságrendezési eljárásra irányuló kérelmét visszavonni, úgy ahogy ezt már idén tavasszal egy alkalommal megtette.

 Az új testület hivatalba állása után, ha nem történik azonnali érdemi döntés, még mindig újra elindíthatja az adósságrendezési eljárást."

 

Értem én ,hogy egyetlen  párttól sem várható el a mai kor szellemében a racionalitás !

De ! Vajon ha a jobbikot fenyegetné a jelenlegi döntésük következménye ? akkor is meglépték volna ezt a kétes kimenetelű lépést ?

Azthiszem Tétényi É kivül senki sincs ma jelenleg Esztergomban olyan ismeretek birtokába ,hogy biztosan tudná mi lehet egy elhuzódó" hatalom átvétel" következménye ! Amit ugye jelen esetben a jobbik hozott létre !

Vajon arányban áll e ? a mit nyerhetünk /mit veszithetünk, annélkül ,hogy tudnánk mejiknek, mennyi a valószinüsége.

Egyáltalán nyerhet e a Jobbik és ha nyer attól mi változik és mennyit ? De legfőképpen mennyibe kerülhet a városnak Ha nyer a Jobbik !

Főleg pedig mit veszitünk ha veszit a Jobbik !

Természetesen nekem nincs kétségem az indittatást illetően, de annál nagyobb a kételyem atekintetben, hogy ez lenne a város érdeke !

Vajon mi lesz ha a Gigler azt gondolja ami nagy valószinűséggel történni fog ! Jobbik ki az a Jobbik ? ja az a "párt" aki 1milliárd fölött kap évente a mi általunk megkeresett forintokból,Király nos akkor mi tartjuk el a Jobbikot és nem forditva, akkor viszont oldja meg a problémáját nélkülem ahogy tudja és én is megoldom az én problémámat, mert ő sem fogja megoldani az enyémet ! Na nehogy már a nyul vigye a puskát!

A város meg majd fizet ! De mindent a városért mert csak a város számit semmi más !!Király

Természetesen a választási eredmény után tisztában vagyok azzal mi a magyar valóság és hol az én helyem! Meg a racionalitásé!