Még lehet szavazni a Príma Díj közönségdíjasára

Még lehet szavazni a Príma Díj közönségdíjasára

2014. 10. 16. 13:18

Október 30-án derül ki, hogy ki lesz az a három jelölt, aki idén megyei Príma Díjban részesül, illetve ki lesz a negyedik személy, akit a közönség juttat be a díjazottak közé. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Komárom – Esztergom Szervezete összesen 51 jelöltből választotta ki azt a tízet, akik közül a győztesek kerülnek majd ki.

príma

Irodalom kategóriában Szénási Zoltán, tatabányai irodalomtörténész, képzőművészet kategóriában Szentessy László, tatai grafikusművész kapott helyet..

 

A tudomány terén Számadó Emese, komáromi múzeumigazgató, az oktatók között Gál István, kisbéri tanár, népművészet témájában pedig Vass Henrik, kocsi népi faragó szerepel a jelöltek sorában.

 

Díjra esélyes még a közművelődés kategóriában Dr. Zsembery Dezső, dorogi műgyűjtő, zeneművészetben Licsák Attila, oroszlányi zongorista, sport körében pedig Zrínyi Miklós, esztergomi kick-box edző.

 

Színház, film, táncművészet kategóriában a Jászai Mari Színház, Népház, köznevelés kategóriában pedig a tatai Talentum Angol – Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Gimnázium és Művészeti Iskola kaphat elismerést.

 

A három Príma Díjas mellett egy közönségdíjas is lesz, október 30-án.

 

Szavazni az alábbi módokon lehet a közönségdíjasra:

Postai úton, a VOSZ iroda, Tatabánya, 2800, Bárdos ltp.4/A fsz.3 címen, illetve a voszkom@gmail. com e-mail címen, vagy az 24 Óra újságban megjelenő szavazói lappal.

 

/esztergom.hu/

 

Még nincsenek kommentek :(