Az új testület legsürgetőbb feladatai
Közélet
2014. okt. 15.

<p style="text-align: justify;">Romanek Etelka, Esztergom új polgármestere a legismertebb közösségi oldalon írt arról, milyen feladatai lesznek az új képviselőtestületnek a közeljövőben.</p>

Ilyen többek között a közvilágítás teljes körű visszaállítása, a közterületek rendbetétele, az önkormányzati kötelező feladatok ellátásának újraszervezése. Ezek ugyanis attól függetlenül azonnal elvégezhetőek, hogy pontosan, részleteiben ismernék a város gazdasági helyzetét.

 

Utóbbi csak a jogszabályoknak megfelelő átadás-átvételt követően derül ki, a lakossági fórumokon a szavazópolgárok által elmondottak alapján kidolgozott program megvalósítása pedig csak a hivatalos eskütételt követően kezdődhet meg.

 

Romanek Etelka bízik benne, hogy az új testületbe listáról bekerült képviselők szintén nem csak támogatni tudják majd a programját, hanem javaslataikkal ki is tudjuk egészíteni azt. Juhász Istvánnak (Vállalkozó Pártja), Nyíri Attilának (HEE), Stámusz Andreának (Jobbik), Vígh Lászlónak (LMP) képviselőtársaival együtt gratulált mandátumukhoz.

(forrás)