Többek között Dr. Varga Győző kapott Komárom-Esztergom Megyéért díjat

Többek között Dr. Varga Győző kapott Komárom-Esztergom Megyéért díjat

2014. 09. 29. 13:17

Dr. Varga Győző, a dorogi Szent Borbála Kórház főigazgatója és a dorogi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola értékalkotó munkáját is elismerte többje között a Megyei Közgyűlés szeptember 26-án.

Ünnepi díjkiosztó gálát tartott a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés Tatabányán, a Vértes Agorája színháztermében. A meghívott vendégeket Schmidt Csaba, a város polgármestere és Czunyiné dr. Bertalan Judit köznevelésért felelős államtitkár köszöntötte. Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke ünnepi beszédet mondott, melyben kifejtette, hogy olyan emberek díjazásának lehetnek részesei a vendégek, akik munkájukkal maradandó értéket teremtettek a köz javára, tevékenységük példaértékű.

 

Az idei évben tizenöt díj, - szakmai díjak, Komárom-Esztergom Megyéért díj- talált gazdára. A gálaműsoron bemutatta műsorát négy díjazott: a komáromi Garabonciás Táncegyüttes, az esztergomi és dorogi művészeti iskola, és a Népház Show Formációs Tánc Együttes.

Dr. Varga Győző, a Komárom-Esztergom Megyéért díj kitüntetettje elmondta, hogy a méltatása során több évtizedes orvosi, egészségnevelői és orvosvezetői munkáját hangsúlyozták, kiemelve a dorogi egészségügyért végzett tevékenységét. Az Emlékplakettet és a Díszoklevelet a köznevelésért felelős államtitkár és a megyei közgyűlés elnöke adta át számára.

 

/dorog.hu/

2014. 09. 29. 13:58

Gratulálok az igazgató úrnak,példamutatóan vezeti a dorogi kórházat amit személyes tapasztalat alapján mondom.

És az ott dolgozó orvosok,nővérek mindent megtesznek az idős beteg emberekért.