Mastergarden

Mastergarden

2536 Nyergesújfalu Füst Milán utca 3.
Térképre!

Cégünk egyedi magánkertek és pázsitok építésére, ápolására, és tervezésére specializálódott, valamint segítségére szoktunk lenni olyan cégeknek és önkormányzatoknak, amelyeknek fontos az igényes, ápolt zöld környezet és a magas szintű fiatalos szakmai háttér, amely ezt biztosítja.

 

15 éves és folyamatosan fejlődő szakmai tapasztalattal mindig a legjobb technológiákat alkalmazzuk, hogy szép, fenntartható, a korszerű elvárásoknak megfelelő, az Ön és családja egyedi igényeire szabott, egészséges életterű kertet hozzunk létre, ahol a nyugodt pihenésé a főszerep! Az általunk épített vagy gondozott kertekbe rendszeresen visszajárunk, jó kapcsolatot ápolunk a tulajdonosokkal, szivesen adunk tanácsot a kert további fejlődéséhez, és Ők is nyugodt szívvel ajánlanak ismerőseiknek s nekünk ez bizonyítja legjobban szakmai felkészültségünket és megbízhatóságunkat!

 

Az általunk beépített anyagokra és a munkánkra garanciát vállalunk, állandó szervíz szolgaltatással évek óta biztosítjuk megrendelőink elégedettségét, a tervezett, épített, és gondozott kertjeink szépségéről pedig győződjön meg Referenciáink között!

 

Cégünk tagja a Magyar Kertépítő és Fenntartó Vállalkozók Országos Szövetségének, amely garanciát biztosít hogy minőségi anyagokból minőségi munkát nyújtunk Önnek!

 

Seebauer Zsolt     Ügyvezető, kertépítés, kerttervezés

                                                    Tel:: +36 30 815 1436

Szunyogh Zsófia    Okleveles Kerttervező

                                                    Tel.: +36 20 573 6913