Travel Angels

Travel Angels

2510 Dorog, Bécsi út 33. Fsz. 10.
Térképre!

Fő profilunk az utazásközvetítés, partnereink által szervezett társas- és egyéni utazások-üdülések értékesítése, közvetítői díj felszámolása nélkül. Több utazásszervező irodával állunk kapcsolatban, így egyéni kívánságokat is meg tudunk szervezni. A megbízható partnerirodák gazdag utazási kínálatának köszönhetően a Travel Angels exkluzív, tengerentúli üdüléseket, sí- és szilveszteri utazásokat is ajánl.

 

A betérő utazni vágyók kínálatunkból válogathatnak európai, illetve egzotikus nyaralóprogramok, körutazások közül is. Bátran mondhatjuk, hogy a világ szinte valamennyi részére elutazhatnak irodánk ajánlatai alapján. Természetesen nemcsak külföldi, hanem belföldi utazások, üdülések, szilveszteri programok is szerepelnek választékunkban. Az iroda szolgáltatási körében emellett megtalálható még a külföldi és belföldi szállásfoglalás, valamint akciós és kedvezményes, turista és business repülőjegyek értékesítése és nem utolsósorban utazási biztosítások közvetítése. (Mondial, Atlasz, EUB,AXA.) Irodánk profiljának kialakításakor arra is fontos hangsúlyt fektettünk, hogy állandó kedvezményekkel és ajándékokkal kedveskedjünk utasainknak. A legfontosabb számunkra, hogy Ön elégedetten és kipihenten térjen vissza és nyaralása egy örökre szóló élmény maradjon.

 

Ha tehetik, keressék fel irodánkat, de szívesen fogadjuk ajánlat kérésüket telefonon, illetve e-mailben is, melyre kollégánk rövid időn belül válaszol.

Várjuk szeretettel a Travel Angels Utazási Irodánkban.

 

Nyitva tartás
H-P: 9:00 - 17:00
Szo: 9:00 - 12:00