Kirabolták az egyik esztergomi utazási irodát
Bulvár
2014. júl. 19.

<p style="text-align: justify;">Ma délelőtt ismeretlen tettesek kirabolták a Kossuth Lajos utca elején lévő utazási irodát. A rendőrség megkezdte az adatgyűjtést a tettesek azonosítása érdekében.</p>

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat ismeretlen tettes ellen fegyveresen elkövetett rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint két ezidáig ismeretlen férfi 2014. július 19-én 10 óra 10 perc körüli időben bement egy esztergomi utazási irodába, ahol az alkalmazottat fegyverrel vagy annak utánzatával a bevétel átadására kényszerítették. A tettesek ezt követően gyalog elmenekültek a helyszínről.

 

A két fiatal tettes körülbelül 170-175 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor egyikük hosszú, sötét színű nadrágot és sötét, mintás hosszú ujjú felsőt, világos félcipőt és világos baseball sapkát viselt. A másik férfi sötét hosszú nadrágot, világos hosszú ujjú, mintás felsőt, valamint világos baseball sapkát és világos félcipőt viselt.

 

A rendőrség a helyszínen megkezdte az adatgyűjtést és a tanúkutatást a tettesek azonosítása érdekében.

 

/KEMRFK/

(forrás)