A Duna Múzeum nyári hírlevele
Környezetünk
2014. júl. 14.

<p style="text-align: justify;">A Magyar Környezetvédelmi és Vízügyi Múzeum, ismertebb nevén a Duna Múzeum, nyáron is sok érdekes programmal várja az érdeklődőket.</p>

Kedves Látogatónk!

 

A családdal vagy barátokkal töltött nyári szabadságok idején is érdemes ellátogatni múzeumunkba. Ha pedig ismerőseik a Dunakanyarba készülnek, javasolják nekik programként a Duna Múzeumot! Interaktív állandó kiállításunk mellett időszaki kiállításunk művészi természetfotói is üdítően hatnak a nyári melegben! Mindenkit szeretettel várunk!

 

IDŐSZAKI

Kék rapszódia – Barbalics Nándor természetfotós kiállítása

Barbalics Nándor 7-8 éve kezdett a természetfotózással komolyabban foglalkozni. Tavaly megkapta az AFIAP (Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség) oklevelét és időközben teljesítette az EFIAP szintet (Nemzetközi Fotóművészet Kiválósága Diploma). Képei nemzetközi és hazai pályázatokon több, mint 25 alkalommal szerepeltek eredményesen. Kék rapszódia című tárlata 2014. július 11. - augusztus 19. között tekinthetők meg a Duna Múzeum Európai Közép Galériájában. További információ honlapunkon.

 

ÁLLANDÓ

Nyári szünetben napközis táborozókat is fogadunk!

Bár július 18. és augusztus 25. között múzeumpedagógiai foglalkozást és tárlatvezetést nem tudunk biztosítani, állandó kiállításunkban szívesen látjuk a táborozó csoportokat. Kérjük, a kényelmesebb látogatás érdekében egy héttel a látogatás tervezett időpontja előtt jelentkezzenek be az info@dunamuzeum.hu címen vagy a 33/500-250-es telefonszámon!

 

CSALÁDI

Ünnepeld nálunk a születésnapodat!

Izgalmas játékok a kiállításban, a foglalkoztatóban, és persze a hársfa alatt, az udvaron – felejthetetlen élmény, nem csak az ünnepeltnek. A Duna Múzeum Baráti Köre Egyesület által koordinált programhoz egy kis kedvcsináló itt.

 

TÁRSAS

Tiszta erőből nyár!

A nyári szünetben is társasjáték a múzeumban – játékos kalandozások időben és térben a múzeum udvarán. Augusztus 2-án 10-14 óra között várjuk a játékos kedvű kicsiket és nagyokat az Esztergomi Társasjáték Klub és a Duna Múzeum Baráti Köre Egyesület közös szervezésű programján.

(forrás)