80 tonna meszet lopott a munkáltatójától
Bulvár
2014. jún. 20.

<p style="text-align: justify;">A 41 éves gyanúsított összesen hat alkalommal lopott munkáltatójától, ezzel több millió forint kárt okozva neki.  </p>

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya B. József ellen. A gyanú szerint a 41 éves dorogi férfi összesen mintegy 80 tonna égetett meszet tulajdonított el egy lábatlani gyárból. A gyanúsított sofőrként dolgozott a cégnél, ő felelt az áru átszállításáért. Lábatlanról Dorogra kellett vinnie a meszet, melynek csak egy részét borította le, a többit egy ismerősének adta el.

 

A 41 éves férfi az elmúlt hónapokban összesen hat alkalommal tulajdonított el az építőanyagból, összesen közel 80 tonnát. B. Józsefet 2014. június 19-én fogták el az esztergomi nyomozók, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését. Ellene – szabadlábon hagyása mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

 

 Ugyanezen a napon a rendőrök elfogták azt a 37 éves férfit is, akinek a gyanúsított eladta a lopott meszet. Sz. Zoltán ellen orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség. A büntetőeljárás során a férfi szabadlábon védekezhet.

 

/KEMRFK/

(forrás)