Rendőrök juttattak kórházba embereket
Bulvár
2014. jún. 12.

<p style="text-align: justify;">Tegnapelőtt a rend őreinek nem csak a gonosztevőket kellett hajkurászniuk, hanem egy esztergomi fiatalembert is, aki meglógott a kórházi gyógykezelésből.  Emellett ugyanaznap  kihívták a mentőket egy másik férfihoz is, aki valószínűleg a nagy nyári hőség miatt lett rosszul.</p>

Kórházban lett volna a helye egy 25 éves férfinak, aki 2014. június 10-én önkényesen távozott az esztergomi kórházból. Mivel gyógykezelése még nem ért véget, az orvosok a rendőrök segítségét kérték. A férfit végül a dorogi rendőrök találták meg késő este otthonában. A beteg elmondta, hogy saját elhatározásából hagyta el az egészségügyi intézményt. Előbb a vasútállomásra futott, onnan vonattal Dorogra utazott, majd hazasétált. Az egyenruhások a férfihez mentőt hívtak, mely visszavitte őt a kórházba.

 

Rendőrök segítettek egy férfin Esztergomban is 2014. június 10-én. Egy padon üldögélt, mikor a járőrök érdeklődtek hogyléte felől. A férfi jelezte nekik, hogy rosszul érzi magát, nehezen kap levegőt. Az egyenruhások nem késlekedtek, mentőt hívtak hozzá. A mentőtiszt a helyszínen megvizsgálta a beteget, majd további ellátás céljából kórházba vitte.

 

/KEMRFK/

(forrás)