Jótékony motorosok varázsolták újjá a Szivárvány Óvoda játszóterét
Kultúra
2014. jún. 11.

<p style="text-align: justify;">A minden hónapban újabb ügyért robogó MOL Motoros Family tagjai ezúttal úgy döntöttek, felkerekednek, és mindent megtesznek azért, hogy a gyerekek biztonságban, modern környezetben játszhassanak: Június 7-én a kétkerekű család felújította a dömösi Szivárvány Óvoda játszóterét.</p>

A szervezet nagykövetei, Mező Misi, Harsányi Levente és Kárász Róbert állt ezúttal a csapat élére, és újította fel a játszóteret. Volt munka bőven, a közel negyedévszázadot megélt játékokra igencsak ráfért a frissítés. Mindössze tíz játékot találtak a játszótéren a motorosok, azok is elavultak, rozsdásak, esetenként veszélyesek voltak. A tagok segítségével a hibák kijavításra kerültek, a játékok az Európai Uniós szabványoknak megfelelően kaptak új külsőt, így a gyerekek egy sokkal szebb és vidámabb környezetbe térhetnek vissza.

 

 

A modernebb, szebb környezet az önfeledt játék feltételeit alapozza meg, a vidám gyermekévek pedig hozzájárulnak a kicsik fejlődéshez. A szervezők bíznak abban, hogy a motoros család megmozdulása sokak figyelmét felhívja arra, milyen fontos lenne minden egyes játszóteret modernizálni. Júniusra alábbhagy a gyerekzsibongás a dömösi oviban is, a játékok viszont a nyári szünet alatt is ékesíteni fogják annak udvarát, a gyerekeket pedig egy teljesen új játszótér fogadja majd szeptemberben.

 

/ MOL Motoros Family /

(forrás)