Segítségnyújtás nélkül továbbhajtott
Bulvár
2014. máj. 19.

<p style="text-align: justify;">Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat ismeretlen tettes ellen segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt, ugyanis május 9-én egy Opel típusú gépjármű elütött egy biciklist Únyon, és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.</p>

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. május 9-én 17 óra 10 perc körüli időben ismeretlen személy az általa vezetett szürke színű, feltehetően Opel típusú személygépkocsival közlekedett Únyon a Templom úton, a Bercsényi Miklós út irányából a Cseri szőlők utca felé. A gépjármű vezetője a Cseri szőlők utca kereszteződése előtt körülbelül 20 méterre elsodort egy szemből érkező kerékpárost, majd megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

 

 Az Esztergomi Rendőrkapitányság szemtanúk jelentkezését várja. Aki a jármű vezetőjével, illetve a balesettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16., p: 8-13.), vagy a 33/510-240-es telefonszámon, illetve a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

/KEMRFK/

(forrás)