Első lett a Bogáncs az országos versenyen
Környezetünk
2014. ápr. 28.

<p style="text-align: justify;">Az esztergomi Bogáncs Kutya- és Kisállatotthon Alapítvány a Tesco áruházlánc által kiírt "Tesco az állatokért" elnevezésű pályázatán első helyezést ért el.</p>

A pályázat célja egy olyan projekt finanszírozása, ami az állatvédelemmel kapcsolat oktatást, személetformálást támogatja. Az összeg a menhely fenntartására, fejlesztésére nem költhető.

Ennek keretében a weblapjának lecserélését pályázta meg az Alapítvány. Az új weblap célja a menhelyi információkon és gazdit kereső állatok listázásán túl egy kisállatbarátoknak szóló modern, mai kor elvárásainak megfelelő információs portál kialakítása. A folyamatosan frissülő tudásbázisban az állatbarátok könnyedén megtalálhatják az őket érdeklő információkat, melyeket a weblapba beépített közösségi média funkciók segítségével a látogatók könnyedén megoszthatnak egymással.

 

A weblap fontos része lesz egy könnyedén kezelhető apróhirdetési felület, melyben a jelenleginél hatékonyabban lehet elhelyezni és megjeleníteni az elveszett, örökbe adandó és talált kisállatokról szóló hirdetéseket. Fórumunk segítségével az állatbarátok feltehetik kérdéseiket, illetve tapasztalatot cserélhetnek akár egymással is.

 

A projekt keretén belül egy korszerű nyilvántartó rendszer is létrehozásra kerül, amely a weblap szerves része lesz. Ez lehetővé teszi a menhelyről kikerült állatok életének nyomon követését is.

 

Az Alapítvány ezúton is szeretne köszönetet nyilvánítani a Tesconak a lehetőségért, illetve minden támogatónak a beküldött szavazatokért!

 

Bogáncs Kutyaotthon Alapítvány,

Esztergom

(forrás)