Agyonveréssel fenyegette riválisát
Bulvár
2014. ápr. 14.

<p style="text-align: justify;">Vádat emelt az esztergomi ügyészség azzal a külföldi férfival szemben, aki halálos fenyegetéssel akarta rávenni egy riválisát arra, hogy hagyjon fel személyszállító tevékenységével – adta közre a HavariaPress.</p>

A vádirat szerint a szerb állampolgárságú elkövető 2014. januárjának egyik estéjén kereste fel egyik magyar riválisát, két ismeretlen társával együtt. A fenyegető fellépésű férfiak felszólították a sértettet, hogy ne szállítson többet embereket Svájcba, és hagyja abba személyfuvarozó tevékenységét, mert azzal az ő üzleti érdekeik útjában áll.

 

A kérés nyomatékosítása végett közölték vele, hogy ha nem teljesíti, amire felszólították, agyonverik. A megfenyegetett férfi félelmében másnap feljelentést tett a rendőrségen, ahol kényszerítés gyanújával indult nyomozás az elkövetők ellen. A napokban a vádemelés is megszületett az ügyben, s az Esztergomi Járási Ügyészség kényszerítés bűntette börtönbüntetés kiszabását indítványozta a bíróságnak a 38 éves szerb állampolgárral szemben.

 

/HavariaPress/

(forrás)