Hiba volt szövetkezni a múlt árnyaival Gál Tamás szerint

Hiba volt szövetkezni a múlt árnyaival Gál Tamás szerint

2014. 04. 11. 10:41

 A szocialista párt választmánya szombaton ülésezik, ahol értékelik a választási eredményeket. A Demokratikus Koalíció pedig két napra Szegedre hívta az elnökségét. A Híradónak az MSZP esztergomi elnöke azt mondta az eseménnyel kapcsolatban, hogy a szocialisták akkor hibáztak, amikor szövetkeztek „a múlt árnyaival, vagyis Gyurcsány Ferenccel és Bajnai Gordonnal”.

Az MSZP esztergomi választmányi tagja élesen bírálta, hogy az MSZP szövetséget kötött „a múlt árnyaival”. Gál Tamás szerint rossz döntés volt szövetkezni a két volt miniszterelnökkel. „Ők a múlt árnyai. Az emberek véleményt mondtak róluk 2010-ben és 2014-ben is, tehát nem hiszem, hogy egy bukott miniszterelnököt vagy egy Hajdú Béthez szorosan köthető, szorosan kötődő másikat” – mondta Gál Tamás, az MSZP esztergomi szervezetének elnöke.

 

A teljes, leginkább az országos MSZP helyzetével foglalkozó cikket a Híradó oldalán lehet elolvasni.

 

/hirado.hu/

2014. 04. 14. 7:46

Május 25-én kiderül, hogy az  EP választáson az MSZP külön indulva milyen eredményre képes ! 

2014. 04. 13. 11:44

Igen talán mondhatnánk azt is, a rossz példa ragadós, vagy talán jó tanulók voltak!?

A távozásra szólitott generáció ugyanezt csinálta az előzőkkel!

Emlékezzünk csak ! "az ideológiának, a történteknek nem, Csak a vagyonnak vagyunk örökösei, aztán szapulták a mestereiket reggeltől estig.

De még mindig MSZP-neg nevezik magukat! Akkor tessék mondani melyik volt a hazugság? A régi? A mostani? Vagy az új irányzat?

Az elszomoritó ebben csak az, hogy még mindig nemjönnek rá, rájuk is ez vár!

A kigyó a farkába harap! momentán- cirkulusz vitiózusz- mondaná a latin!

Jóllehet ezt moszkvába nem tanitják?

Miért is kellene rátok szavazni???

2014. 04. 11. 20:02

Minden alapot nélkülöző tipikus másokat hibáztató politikusi magamutogatás.  A tényleges választói  akaratot nem mérő, eltorzított,  új egypártrendszeri választási  rendszerben, technikailag csupán egyetlen ellenzéki csoportosulásnak volt elméleti esélye nyerni. Ezért például az LMP, különállásával tudatosan vállalta a vesztést.

      Ezen felül Mesterházy-ék nem is tudták az embereket megszólítani, a Fidesz nagyon népszerű, baloldali, populista, rezsicsökkentést szajkózó, kapitalizmus, multi, EU és nyugat ellenes propagandájával szemben. Teljesen korlátozott média lehetőségeik voltak a Fidesz korlátlan lehetőségeivel szemben. Egyébként az MSZP választási programja, ígéretei, megalapozatlan politikai lózungokból álltak. Bajnai Haza és Haladás Alapítványának és a szövetséget kívülről támogató Bokros féle MOMA tanulmányai és háttéranyagai voltak egyedül komolyan vehetők, viszont a választókhoz egyáltalán nem jutottak el, nem érdekli őket.

     Múlt árnyainak nevezni egy párt, akárhanyadik generáció váltásának, új vezető pozíciót tudatosan nem vállaló tapasztalt embereit, egy 25 éve változatlan vezetésű, a  gazdaságban munkát soha nem végző, generációváltások nélküli párttal szemben, átgondolatlan otrombaság. Éppenséggel pont ez az egy személy vezetésű párt van telis tele a múlt árnyaival. Jó részüknek papírjuk is van róla, volt MSZMP-s kommunisták, elvtelen köpönyegforgatók.

     A tárgyilagosság kedvéért, bukott miniszterelnöknek definíció szerint azt szokás nevezni, aki elveszíti a választásokat. Egyikük lemondással távozott, 2010, illetve 2014-ben meg egyikük sem indult. Ellenfelük viszont 4 választást bukott el. Ötödszöri próbálkozásra a választásra jogosultak cca. 30%-a szavazatával szerzett  2/3-os mandátum arányt. Ebből látszik mániás ragaszkodása a hatalomhoz. A „Hajdú Béthez szorosan köthető, szorosan kötődő másik” szöveg, mint valótlanságot sugalló állítás emlegetésétől meg a bíróság 6 db jogerős ítélettel tiltotta el a Magyar Nemzetet. Elnök úrnak okosabban kellene mosakodni, nem kellene butaságokat, plusz a Magyar Nemzet rágalmait összehordani.

2014. 04. 11. 16:15

 "(A szocialista párt választmánya szombaton ülésezik, ahol értékelik a választási eredményeket. A Demokratikus Koalíció pedig két napra Szegedre hívta az elnökségét. A Híradónak az MSZP esztergomi elnöke azt mondta az eseménnyel kapcsolatban, hogy a szocialisták akkor hibáztak, amikor szövetkeztek „a múlt árnyaival, vagyis Gyurcsány Ferenccel és Bajnai Gordonnal”.)"

 

Ezzel bizony csak egyetérteni lehet! Maximálisan!

Jóllehet a párt a legnagyobb hibákat nem most követte el, amikoris felvállalták a felvállalhatatlan elődöket! hanem  a 8-éves regnálása alatt !

Ojannyira,hogy már az új irányzat sem tud azonosulni a tetteikkel(mint ahogy azt a példa mutatja)

Ezeknél már csak az lenne a nagyobb hiba ,ha az árnyékok árnyékában felnőtt

kiscsikók állnának az MSZP élére ,akiket az árnyékok képeztek saját képükre, akik már azt se tudják mi a munka nemhogy valaha dolgoztak volna valahol!

Na az lenne aztán az igazán nagy vicc, ha ők akarnák képviselnei a MUNKÁS a kisemmizett kisembert, a bérből és fizetésből élőket!?

Persze ha antiszocialista pártnak neveznék magukat az már egészen más lenne!!

Végül is akkor most mit épitünk???

Mit is akarnak most értékelni?? ez a választás pontosan azt hozta amit józan paraszti ésszel várni lehetett.

Az aki valami mást várt annak sejtései sincsenek a magyar valóságról és nagyon messziről kerülje el a politika minden szintjét ,formáját!

Legokosabban azt tenné ha soha többet megse szólalna, nemlenne a nevetség tárgya!