Fémet akart lopni két férfi Táton
Bulvár
2014. ápr. 4.

<p style="text-align: justify;">A 60 éves S. László és az 54 éves P. András egy zsáknyi kábelt, rézvezetéket és fémtárgyat akart eltulajdonítani egy táti házból, amikor lecsaptak rájuk a rendőrök.</p>

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2014. április 2-án, miszerint egy táti lakatlan családi ház udvarán két férfit lát. Az esztergomi járőrök perceken belül a megadott címre siettek, ahol a telken megtalálták a két férfit. A 60 éves S. László 54 éves társával, P. Andrással egy zsákkal a kezében éppen távozni akart, amikor szembe találkoztak az egyenruhásokkal.

 

A rendőrök átvizsgálták a zsákot, amiben kábeleket, rézvezetékeket és különböző fémtárgyakat találtak, amiket a két férfi a házból tulajdonított el. S. Lászlót és P. Andrást a járőrök a helyszínen elfogták és előállították őket az Esztergomi Rendőrkapitányságra. A két férfi gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését.

 

Ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

 

/KEMRFK/

(forrás)