Szili Katalin mutatta be a KTI megyei jelöltjeit
Közélet
2014. márc. 28.

<p style="text-align: justify;">A Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt (KTI) olyan politikai erő, amely szociális elhivatottságában baloldali, ugyanakkor nemzetben gondolkodik és vallja a keresztény elveket is - mondta Szili Katalin, a párt elnöke csütörtökön sajtótájékoztatón, Tatabányán.</p>

"Azt valljuk, hogy baloldali politikai erő sohasem lehet ateista és sohasem tagadhatja meg a nemzetét. Mi csak nemzetben tudunk gondolkodni, egy olyan európai és összetartó nemzetben, melynek egyik fundamentumát a magyarsághoz tartozás jelenti" - jelentette ki a politikus.

 

Szili Katalin hozzátette, 12 pontból álló programjuk két alapvető pillére egy civil demokrácia létrehozása és a méltó emberi élet körülményeinek megteremtése.

 

A sajtótájékoztatón bemutatkoztak a párt országgyűlési képviselőjelöltjei. Tata-Tatabánya körzetében a Tatabányán élő Juhász Zoltán 43 éves közgazdász indul, aki családi vállalkozásban kis- és középvállalkozások részére végez tanácsadói munkát. Dorog-Esztergom térségében a párt jelöltje a 26 éves Makai Balázs, aki Budapesten él, egy könyvelőirodában dolgozik.

 

 MTI

(forrás)